Åbent i dag: 09.30-19

Lejrskole på GIVSKUD ZOO - HOSTEL

 

På en lejrskole på GIVSKUD ZOO - HOSTEL har I alt inkluderet.
Det er overnatning, bespisning, fri adgang i GIVSKUD ZOO på egen hånd i parkens åbningstid samt en times undervisning af skoletjenesten blandt dyrene, såfremt at skoletjenesten har plads. 

 

GIVSKUD ZOO - HOSTEL ligger lige ved siden af GIVSKUD ZOO og tæt på masser af andre spændende udflugtsmål. Det er bl.a. Jelling-monumenterne med kun 10 minutters kørsel og LEGOLAND® - LEGO House® - WOW Park og Lalandia i Billund samt Økolariet i Vejle med kun 20 minutters kørsel. GIVSKUD ZOO - HOSTEL er derfor en meget attraktive base for mange lærerige og spændende oplevelser.

 

 

Se priser for lejrskole på GIVSKUD ZOO - HOSTEL

Bestilling af jeres lejrskole på GIVSKUD ZOO - HOSTEL

Bestilling og planlægning af lejrskolen eller klasseturen sker ved henvendelse direkte til GIVSKUD ZOO - HOSTEL.

Telefonisk træffetid er hverdage 8.00 - 16.00 (til kl. 20.00 i skoleferien) på telefon+ 45 75 73 05 00

 

Eller bestil her:

 

Gode værelser med plads til flere

GIVSKUD ZOO - HOSTEL har 26 hyggelige værelser med plads til mellem fire eller fem person og alle har eget bad og toilet. Dertil to store værelser med plads til otte personer, dog med bad og toilet på gangen. Her er det nemt at fordele deltagerne på den rette måde.

Fuld forplejning på lejrskolen

En lejrskole på GIVSKUD ZOO - HOSTEL indeholder overnatning, en stor og lækker morgenbuffet, en madpakke igennem madpakke-smøring ved morgenbordet, et stykke frugt samt sund og varierer aftensmad med saft og vand. Kage og andre lækkerier kan tilkøbes.

Fri adgang i GIVSKUD ZOO

Som lejrskolegæst på GIVSKUD ZOO - HOSTEL har I fri adgang i GIVSKUD ZOO under hele jeres ophold i parkens åbningstid. Her kan I opleve parken over flere dage på egen hånd og efter egen planlægning. Besøge dyrene, bruge legepladserne og aktivitetslejerne og gå på opdagelse i udstillingerne.

1 times gratis undervisning i GIVSKUD ZOO

Når I er minimum 20 betalende elever, og er der plads på dagen, tilbydes I gratis undervisning i GIVSKUD ZOO af parkens skoletjeneste, da jeres entrebillet til zoo er inkluderet i jeres ophold. De underviser blandt dyrene og har mange meget spændende forløb og emner at vælge mellem. Undervisnigsforløbene er udarbejdet, så de opfylder fælles mål og kan anvendes af både indskoling, mellemtrin, udskoling samt ungdomsuddannelser. Det er undervisning, der huskes, brænder sig fast og som giver en forståelse for naturen, dyrene og eleverne selv. Se og vælg mellem undervisningsforløbene her 

Leg og afslapning på hostel

Jeres elever og deltagere finder nemt gode steder til pauser på hostel. Herligt spillerum, et hyggeligt legerum og masser af plads uden for med legeredskaber. Hallens boldbaner ligger lige op af hostel, så det er også plads til at krudte de aktive af. Husk også at GIVSKUD ZOOs oplevelser kan benyttes frit på et lejrskoleophold på hostel i parkens åbningstid.

Gode faciliteter og hyggeligt interiør

GIVSKUD ZOO - HOSTEL er et rigtigt godt hostel. Til jeres rådighed er et veludrustet fælleskøkken - hvis I ekstraordinært skulle have brug for det, en hyggelig spisesal med god plads og flere opholdsrum. Dertil gratis internet og parkering lige foran døren. Der er også vaskemaskine. Hostel er præget af GIVSKUD ZOO og det ses både udsmykning, pynt og vægdekorationer.

Givskud, Vejle, Billund og omegn

Børnenes hovedstad med LEGOLAND®, LEGO House®, WOW Park og Lalandia ligger kun 20. min. i egen bus eller bil fra GIVSKUD. Det samme gør Økolariet i Vejle. I kan også få spændende historiske oplevelser. I cykel-afstand ligger både Jellinge-stenene og museet Kongernes Jelling samt Give Egnsmuseum, som er et aktivt historisk museum med mange arrangementer og undervisning specielt for børn. Hærvejen ligger lige udenfor Givskud by i gå-afstand fra GIVSKUD ZOO - HOSTEL. Her venter dejlige naturoplevelser i smuk midtjysk natur med hedeområder og hedemoser.

 

Hostel kan anvendes af alle

I stueplan ligger 10  værelser, der er tilgængelige for personer med funktionsnedsættelse, kørestolsbrugere og gangbesværede. Badeværelserne har ikke handicapfaciliteter, men bruseområdet er uden gulvkant, så kørestolen kan sættes ved siden af ​​toilettet. 

Spisesalen og opholdsstuer er i stueplan og uden dørtrin.

I GIVSKUD ZOO findes 4 store legeredskaber, så alle kan gynge - hoppe i trampolin og suse rundt i karruseller.


Bemærk dog: Gæstekøkkenet og caféområdet ligger på 1. sal (ingen elevator). 

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.