Åbent i dag: 10-18

Skoletjeneste i åbningssæsonen

Skoletjenesten i GIVSKUD ZOO underviser skoler og institutioner imellem levende dyr hele året rundt. I åbnings-sæsonen fra en lørdag før påske og til søndag i uge 43 finder I et varieret udbud af undervisning, der opfylder fællesmål og er målrettet alle klassetrin.  

 

Et undervisningforløb i åbningssæsonen

Et besøg hos skoletjenesten i GIVSKUD ZOO er en stor oplevelse for de fleste elever, men eleverne får mest ud af undervisningen, hvis den tænkes ind i den normale undervisning i skolen.
Et undervisningsforløb varer typisk 1 - 1 1/2 time. Efterfølgende er der rig mulighed for at opleve dyrene på egen hånd.
Som lærer er du også velkommen til at afvikle undervisning på egen hånd. Lærere, der ønsker at forberede et besøg i GIVSKUD ZOO, kan frit besøge parken i almindelig arbejdstid. 

 

Undervisning er inkluderet i entreprisen

Når entréen er betalt for minimum 20 elever, kan I få et gratis undervisningsforløb. Tilbuddet gælder såfremt at skoletjenesten har plads. Book derfor undervisning i god tid. Er I færre end 20 elever, er undervisningen gratis, hvis I betaler entré for 20 elever.

 

Priser og konditioner for undervisning i åbningssæsonen:

Elever: DKK 110,- pr. person 

Lærere: DKK 210,- pr. person

En lærer er gratis pr. 20 betalende elever (gælder ikke ved overnatninger, da lærer også betaler for overnatning)

Årskort kan ikke benyttes som betalingsmiddel for undervisningen.

Maksimum holdstørrelse inklusiv lærer er 34 personer.

Specialklasser har andre regler.

 

Ønsker I yderligere undervisningsforløb er prisen DKK 1.600,- pr. forløb.

 

Institutioner med institutionskort og SFO'er med skolekort kan også tilkøbe undervisning for DKK 1.600,- pr. forløb. 

Rundt i parken med klassen

En stor del af parken kan opleves til fods. Parken er stor, og derfor skal I indregne tid til at gå rundt i parken. Husk også at sætte tid af til et besøg på den store legeplads med aktiviteter til alle aldersgrupper.

Den øvrige del af parken kan opleves i egen bus eller med vores safaribus. Tager I turen i egen bus, bør I stadig afspille fortællinger om dyrene i bussen via parkens audioguide. Den er gratis at hente og fortæller jer om dyrene, mens I kører rundt på savannerne. I kan også bestille en guide til jeres bus. Hvis I ikke har booket anden undervisning, er guiden gratis.

 

Bestil guide til bussen, hvis I ikke har bestilt anden undervisning, og skoletjeneste har mulighed

 

Mad og drikke i parken

Alle er velkommen til at medbringe mad og drikkevarer. Der er borde og bænke samt overdækkede spisepladser til fri afbenyttelse rundt omkring i parken. I kan naturligvis også købe mad bl.a. i safarigrillen.

 

Sikkerhed først

Vær opmærksom på at staldbesøg bringer jer tæt på potentielt farlige dyr. Derfor er det vigtigt, at eleverne følger guidens instruktioner, og at der er tilstrækkelig mange voksne til at hjælpe elever med særlige behov. Hvis dette ikke er opfyldt, kan vi af sikkerhedsmæssige grunde være nødt til at afbryde undervisningen.  

 

Praktisk tøj

Aktiviteterne i GIVSKUD ZOO foregår for det meste udendørs, så det er vigtigt at beklædning og fodtøj passer til vejret og årstiden. Skal I hjælpe en dyrepasser med at gøre rent i en af staldene, kan tøjet komme til at lugte og blive beskidt.

Transport til GIVSKUD ZOO

Bus 211, som kører Vejle - Jelling - Give, stopper lige udenfor GIVSKUD ZOO. 
Bus 117, som kører Horsens - Tørring - Give - Billund, stopper i Givskud by, blot 5 minutters gang fra GIVSKUD ZOO.

 

Bestil "egen" bus til døren

Det er også muligt at leje en bus f.eks. fra Vejle til Givskud.
Kontakt www.herning-turist.dk eller www.papugabus.dk/.

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.