Åbent i dag: 10-17

Hyggedag med de små

Tag de små med på en helt særlig oplevelse. 
Her er alle muligheder for få gode oplevelser og masser af godt samvær. 
Besøg GIVSKUD ZOO på en hverdag i maj, juni, august, september eller oktober, så er der ekstra god plads til jer. 

Oplevelser med de små

Oplevelser med dyr

I GIVSKUD ZOO oplever I zoo, som I besøger til fods og safariture, som I kan tage i egen bil eller i safaribus.
I er med, når dyrene folder sig ud på masser af plads i deres anlæg, og gør det, der er naturligt for dem. Flere steder kommer I helt ind i selve anlægget.
I dinosaurparken med 50 modeller møder I fortidens giganter i naturlig størrelse. 

Leg og hygge

I finder to store legepladser med gode legemuligheder for de små. GIVSKUD ZOO er fyldt med masser af natur. Her og flere andre steder finder I flere oaser, hvor de helt små kan få deres middagslur. 
Vores medarbejdere har dit barn, dig og dyrenes velbefindende i fokus. GIVSKUD ZOOs særlige kendetegn er børnevenlighed og et meget smilende personale, der engagerer sig i alle vores gæster, også de helt små.

Babycare center

Lige præcis til jer med de helt små børn finder I Babycare Center. Her kan I amme eller give jeres barn mad, hygge og finde ro samt pusle barnet. Det ligger lige op af legepladsen på P3, så har I større børn med, kan de være tæt på jer.

 

Spisemuligheder, flere puslemuligheder og låne klapvogne

Der er flere overdækkede og udendørs spisepladser til egen mad. I kan få varmet flasker i spisestederne, Billetsalg og Safari Shop. Der er flere puslepladser rundt om i parken og trækvogne kan lånes gratis i indgangen. Der er et par enkelte klapvogne, som kan lånes ved forudbestilling. Parkering er naturligvis gratis overalt.

Find rundt i oplevelserne

Parken er bygget op, så I kører ind i din bil og parkerer på P1 og går rundt til dyr. Derpå fortsætter I på safaituren i bil og ender på P2, hvor I går rundt til dyr og legepladsen. Derpå videre i bilen på safaritur og på en køretur hos løverne. I slutter på P3, hvor I også går til dyr, udstillinger og legeområder.
Er I uden bil kan I gå rundt, dog ikke på savannerne, der kan besøges med safaribus. Safaribussen er en guidet bustur, der koster en lille merpris pr. person. Jeres barnevogn eller klapvogn kan komme med i bussen.
Hent vores gratis App med audioguide og digitalt kort, så er I bedst klædt på til en god dag.

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.