Dagens programI dag 10-17
Hold gode fester med glade gæster i GIVSKUD ZOO

Fester og gæster

GIVSKUD ZOO er en helt særlig festlig ramme om fødselsdagen, dåbsfesten, konfirmationen eller anden festlighed. Her finder du eksklusive selskabslokaler tæt på vilde dyr og fester med eller uden zoo kan afholdes. Vælg et 7 timers festarrangement med mad og drikkevarer eller sammensæt selv din fest.

Byd kolleger, medlemmer, familie eller venner til en fest, de ikke glemmer. Tag den gode løsning, så du kan feste med, mens vi sørger for indkøb, madlavning, opdækning og opvask. Du finder flere spændende lokaler og kan holde fest med og uden besøg i zoo. Har du børn med finder de god underholdning i zoo, på safari, på legepladserne og i dinosaurparken.

 

Dine gæster finder nemt frem til GIVSKUD ZOO. Parken ligger kun 4 km fra motorvejen til Herning og der er kun 20 min. i bil til Vejle og Billund.

 

Vi byder både på traditionelle menuer, men også menuer med et eksotisk snit.
Menuer, buffeter og konfirmationsmenuer sammensættes efter dine ønsker og vores muligheder.   

 

Bestil fest

Bestil hos Tenna Damgaard på tlf.: +45 76 71 02 57 eller via 

 

 SPØRGEFORMULAR


Helaftensarrangement 

Vælg et arrangement på 7 timer med velkomstdrink, 3 retter med husets vine ad libitum, kaffe med sødt, 3 timers fri bar med øl,
vand og vine.

FRA KUN 599 kr. pr. person.

Min. 20 personer.

Tilkøb f.eks. natmad og overnatning.   

Sammensæt selv menu


Buffet til din fest

Fortrækker du en buffet til din fest finder du også det hos os.

 

Årstidens buffeter

Børnevenlig buffet

Konfirmation 

Skal du holde konfirmation, har vi populære menuer tilpasset denne store lejlighed, som falder i god smag hos den unge hovedperson. Du har frit valg mellem flere buffeter og menuer. 

 

Konfirmationsmenu 2022

 

OBS: Du og dine gæster kan feste helt frem til kl. 02.00, hvor vi har bevilling til.

Fest med overnatning - spar på 20% på overnatning

I GIVSKUD ZOO har du mulighed for at være sammen med dine gæster ekstra længe. Samtidig sparer du og dine gæster sparer 20% på værelsesprisen, når festen holdes i zoo eller på hostel. Kun 200 meter fra parkens store festlokaler ligger GIVSKUD ZOO - HOSTEL med 26 værelser med eget bad, så det er nemt at nyde festen og sove godt i forlængelse af selskabelighederne. Næste morgen vågner I op til ulvehyl og kan dele en dejlig morgenbuffet sammen. 

 

Bestil overnatning på GIVSKUD ZOO - HOSTEL i forbindelse med fest

 

 

 

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.