Dagens programI dag 10-17
Hold gode fester med glade gæster i GIVSKUD ZOO

Fester og gæster

GIVSKUD ZOO er en helt særlig festlig ramme om fødselsdagen, dåbsfesten, konfirmationen eller anden festlighed. Her finder du eksklusive selskabslokaler tæt på vilde dyr og fester med eller uden zoo kan afholdes.

Byd kolleger, medlemmer, familie eller venner til en fest, de ikke glemmer. Tag den gode løsning, så du kan feste med, mens vi sørger for indkøb, madlavning, opdækning og opvask. Du finder flere spændende lokaler og kan holde fest med og uden besøg i zoo. Har du børn med finder de god underholdning i zoo, på safari, på legepladserne, i dinosaurparken, i aktivitets-lejrerne og i de mange særudstillinger f.eks. PlastikPlaneten.

 

Dine gæster finder nemt frem til GIVSKUD ZOO. Parken ligger kun 4 km fra motorvejen til Herning og der er kun 20 min. i bil til Vejle og Billund.

 

Vi byder både på traditionelle menuer, men også menuer med et eksotisk snit.  Menuer, buffeter og konfirmationsmenuer sammensættes efter dine ønsker og vores muligheder.

 

Helaftensarrangement 

Vælg et arrangement på 7 timer med velkomstdrink, 3 retter med husets vine ad libitum, kaffe med sødt, 3 timers fri bar med øl,
vand og vine.

FRA KUN 599 kr. pr. person.

Min. 20 personer.

Tilkøb f.eks. natmad og overnatning. 

 

Andre muligheder

Du kan booke alle typer af fester og vi står gerne til rådighed for at svare på dine spørgsmål.
 

Få flere informationer eller bestil hos Tenna Damgaard på tlf.: +45 76 71 02 55 eller via

 SPØRGEFORMULAR

 

OBS: Du og dine gæster kan feste helt frem til kl. 02.00, hvor vi har bevilling til.

Fest med overnatning

I GIVSKUD ZOO har du mulighed for at være sammen med dine gæster ekstra længe. Kun 200 meter fra parkens store festlokaler ligger Danhostel Givskud Zoo med 26 værelser med eget bad, så det er nemt at nyde festen og sove godt i forlængelse af selskabelighederne. Næste morgen vågner I op til ulvehyl og kan dele en dejlig morgenbuffet sammen.

Kontakt Danhostel Givskud Zoo, så har de altid et god løsning på jeres overnatning.Konfirmation 

Skal du holde konfirmation, har vi lavet et specielt menukort tilpasset denne store lejlighed, som falder i god smag hos den unge hovedperson. Du har frit valg mellem flere buffeter og menuer. 

 

 Få flere informationer eller bestil hos Tenna Damgaard på tlf.: +45 76 71 02 55 eller via

 spørgeformular

 

 

 

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.