Dagens programI dag 10-17
Tag spændende gruppeudflugter til GIVSKUD ZOO

Oplevelser for grupper

Gør besøget til en HELT unik oplevelse med sjove og spændende aktiviteter. Eller bare nyd safari-dyrene på fire hjul eller zoo-dyrene og dinosaurparken på hyggelige gåture. GIVSKUD ZOO tilbyder gruppearrangementer året rundt. Vi har mange arrangementer i weekenderne, så book derfor nu og gerne i god tid.

Hyggedag, teambuilding eller anden gruppeudflugt

GIVSKUD ZOO har rammerne til alle de sammenkomster og udflugter, som du skal arrangere. Vi står naturligvis klar til at hjælpe dig med at tilrettelægge en uforglemmelig dag her hos os.

I menuen til venstre kan du se, hvilke særlige gruppeaktiviteter som er egnet til netop jeres gruppestørrelse. 

Du kan også få målrettede informationer i bookingafdelingen på tlf.: +45 76 71 02 57 eller  

via mail

 

I åbningssæsonen

Alle ugens dage inviterer vi dig og dine gæster med bag kulisserne, hvor I på en morgen- eller aftentur kan komme helt tæt på dyrene. I dagtimerne kan I blandt andet komme på Vild Safari eller spille elefantlorte-petanque med "Hit the shit".

 

Udenfor åbningssæsonen

GIVSKUD ZOO laver også arrangementer for grupper, når parken er lukket. Udenfor åbningssæsonen er det ikke muligt at gå rundt på egen hånd, men parken kan opleves sammen med en guide. Hør mere om mulighederne på tlf: +45 76 71 02 57 eller 
via mail

 

Tilbud til busselskaber med oplevelser direkte fra jeres egen bus

Busselskaber, der søger udflugtsmål, finder mange spændende muligheder i GIVSKUD ZOO.

 

Sov i eller nær zoo

Oplev den helt specielle stemning i GIVSKUD ZOO, når mørket falder på. Sov på savannen i den afrikanske Boma eller blandt ulve i en gammel nordamerikansk handelsstation i ulveanlægget. Hør dyrene pusle, ulvene svare byens kirkeklokker eller løverne brøle om morgenen. Skal det være knap så primitivt, kan I sove på vandrerhjemmet GIVSKUD ZOO - HOSTEL, som ligger lige over for parken. Her finder I bl.a. 25 værelser med eget bad. Bespisning og linned kan tilkøbes.

 

Mad og drikke

GIVSKUD ZOO tilbyder en bred vifte af skønne spisemuligheder.  Nyd f.eks. et baobabglaseret kyllingespyd, dagens salat, pizza eller en god burger.

Alle er velkomne til at medbringe mad og drikkevarer. Rundt i parken er der borde og bænke samt overdækkede spisepladser til fri afbenyttelse. Ved P2 er der desuden grill til fri afbenyttelse. Ved P3 kan I reservere både grill og spisepladser, undtaget i højsæsonen. 

 

Jacobs Spisehus, som ligger bag legepladsen ved P3 og som er nem at komme til udefra, tilbyder også en lang række gruppemenuer

 

 

 

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.