Åbent i dag: 10-17

Storfamilier og grupper

Som storfamilie, forening eller gruppe har I mange spændende muligheder i GIVSKUD ZOO.
Hyggedag, udflugtsdag, gade/vejfest og meget mere kan nemt arrangeres  i GIVSKUD ZOO. 
Rabat på dagsbilletter for grupper fra 20 personer

Grupper med under 20 personer har normale entrépriser, mens grupper fra 20 personer og opefter opnår billetpriser med grupperabat. 

Dagen på egen hånd eller krydret med arrangeret særoplevelser

I kan vælge præcis, den dag, som I har lyst til.

En dag, hvor I besøger parken på jeres måde i zoo, på safari og i dinosaurparken.

Her kan I dog også udfordre familier eller venner i "Zoo-Quiz", som er en gratis dyst, som alle kan være med i.

 

I kan også gøre besøget til en HELT unik oplevelse med sjove og spændende aktiviteter for jer som gruppe. Weekenderne er meget populære til udflugter, så book derfor nu og gerne i god tid.

Er I fra 20 personer kan I også tilkøbe særligt oplevelser, som er arrangeret bare for jer:

 

Tættere på dyrene

Den helt store særlige oplevelse er at opleve dyrene i deres stalde og "komme bag kulisserne". I kan også vælge at få en gåtur med guide rundt i parken. Eller mærke og føle dyrene igennem ""Rør og Spørg", hvor en guide viser skind og kranier og fortæller om dyret. Måske kunne et mere traditionelt foredrag kun for jer være det, som I kunne ønske jer?

Safari for grupper

Medbringer I jeres egen bus kan I få en guide med ombord, der fortæller om dyrene og livet på savannerne. I kan også tage med på guidet tur med en af vores safaribusser.

Konkurrencer og gruppedyster

Intet skaber mere sjov end at vinde "håneretten". Ryst gruppen sammen i sjove udfordringer for eksempel igennem en "Zoo Challenge", der er blandede opgaver rundt i parken.

Noget helt andet?

Meget er muligt. For helt store grupper f.eks. organisationer, foreninger og virksomheder kan også arrangeres andre særlige oplevelser, som en del af en samlet pakke. Det kunne f.eks. være mulighed for at staldkik i et givent tidspunkt eller et særligt arrangement i Zootelt, der kun kan bestilles af de større grupper.

Planlægning af jeres dag

Mad og drikke

Uden mad og drikke duer heltene ikke. I kan selv medbringe jeres egen mad og nyde den rundt om i parken udendørs eller i madpakkehusene på P3. Det gælder også grillmad, som I selv kan grille på P2 ved legepladsen. I kan bestille grillpakker hos os, så bliver jeres dag nemmere. I kan også vælge at samles på et spisested, enten BaoBab på P2, Safari Grill eller Jacobs Spisehus på P3. Skal det være festligere er der også flere muligheder bl.a. brunch, en buffet eller en festmiddag.

Sov nær eller i zoo

Oplev den helt specielle stemning i GIVSKUD ZOO, når mørket falder på. Sov på savannen i den afrikanske Boma-lejr i sommerferien eller blandt ulve i en gammel nordamerikansk handelsstation i ulveanlægget. Hør dyrene pusle i natten, ulvene svare byens kirkeklokker eller løverne brøle om morgenen. Skal det være både komfortablet og prisvenligt kan I sove på GIVSKUD ZOO - HOSTEL, som ligger lige over for parken. Her finder I bl.a. 25 værelser med eget bad og mange andre lukrative faciliteter.

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.