Åbent i dag: 09.30-19

Oplev dyrene

GIVSKUD ZOO huserer 50 forskellige dyrearter. Glæd jer f.eks. til at møde bisonokser, masser af antiloper, pingviner, kæmpeoddere, zebraer, giraffer, edderkopaber, løver og mange andre. 

 

Køb dagsbillet og mød dyrene

Store anlæg og god plads

Dyrene i GIVSKUD ZOO har god plads, så de kan have en så naturlig adfærd som muligt. Den del, som gæster oplever, fylder hvad der svarer til 120 fodboldbaner. Nogle arter lever alene i anlæggene, andre lever flere sammen.

Løver på to måder

GIVSKUD ZOO er kendt for sine løver, og startede i sin tid som løveparken. I dag kan I opleve løver i deres store anlæg, hvor I kører rundt mellem dem, og i et anlæg, hvor I ser dem gennem en glasrude.

Se dyr gående og kørende

I GIVSKUD ZOO ser I både dyr, der går frit omkring jer, imens I kører rundt om dem, og dyr som befinder sig i anlæg, som I går rundt om. I begge tilfælde kommer I tæt på dyrene.

Kun i GIVSKUD ZOO i Danmark

GIVSKUD ZOO er den eneste zoologiske have i Danmark, hvor I kan opleve brillebjørne, sulawesimakaker og kæmpeoddere.

Helt inde i dyrenes anlæg

I anlæggene hos lemurer, berberaber, geder og pingviner går I helt inde i deres anlæg. Her må hunde desværre ikke medtages, så de skal passe ved løveanlæggene under jeres besøg her.

Truede dyr i parken

GIVSKUD ZOOs formål er at bevare dyr og natur, så parken huser en del truede dyrearter bl.a. næsehorn. Vi arbejder for at sikre at dyrene eksisterer i fremtiden, og indgår i avlssamarbejde med anerkendte internationale zoologiske haver i officielle foreninger. De dyr, som vi har, er ikke tilfældige dyr, men udvalgt til at gå sammen hos os, så vi kan arbejde for at bevare dem for eftertiden. Vi køber heller ikke dyr til parken. Vi bytter dyr med andre anerkendte zoologiske haver, så alle dyrs velbefinde optimeres.

Vid mere om de enkelte arter

Hvor meget vejer et næsehorn? Hvor hurtigt løber en løve? Hvad spiser en giraf? Der findes mange spændende spørgsmål, og GIVSKUD ZOO deler meget gerne viden om dyr. Er I interesseret i dyr eller skal slå data op om dyr, som vi har i GIVSKUD ZOO, har vi et større arkiv, hvor mange svar er tilgængelige.

Oplev dyrene igen og igen

Det er en stor glæde at kunne følge dyr med naturlig adfærd, der har god plads igennem et år. De mister vinterpelsen, får unger og lægger vinterpels på igen. Med årskort kan I få lige præcis den oplevelse med. Sammen med fri adgang i GIVSKUD ZOO sikrer årskort at I bl.a. kan opleve dyr i andre zoologiske haver - enten gratis eller med en god rabat på entrébilletten, og kan besøge flere andre typer attraktioner med rabat.

 

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.