Dagens programI dag 10-20
GIVSKUD ZOO byder på masser af sjov for børn med legepladser, guldvask, klappegeder og andre aktiviteter.

Aktiviteter for børn

Drømmer du om en hyggelig dagsudflugt eller ferie med børnene? Sådan én skal naturligvis byde på et væld af aktiviteter til børn. I GIVSKUD ZOO har vi mange børnevenlige aktiviteter. Børnene kan komme tæt på de fascinerende dyr i zoo til fods eller i bil. Blandt de populære aktiviteter for børn finder også du Danmarks største dinosaurpark, overnatning på savannen samt mulighed for at sige Go'morgen til dyrene. Og så er der alle legepladserne, snobrødsbagning, guldvask og meget mere.

Zoo, safari og dinosaurpark - 3 oplevelser i én 

GIVSKUD ZOO er ikke bare én attraktion. Faktisk får du hele 3 stk. med i dit besøg i parken. Alle er familie- og børnevenlige. Tag f.eks. en god gåtur millioner af år tilbage i tiden i vores kæmpestore dinosaurpark. Det er Danmarks største med mere end 50 dinosaurer i fuld størrelse.  

Zoo-delen af parken oplever du til fods.Turen hele vejen rundt er på ca. 6 km og undervejs møder du elefanter, gorillaer, ulve, kameler og mange flere spændende dyr. Safariparken er noget af det, som GIVSKUD ZOO er mest kendt for. Kør enten i egen bil eller hop på safaribussen og oplev dyrene på savannerne på helt tæt hold.

Køb entrébillet


Overnatning tæt på dyrene

Der er masser af sjove aktiviteter for børn i GIVSKUD ZOO. når du vælger at overnatte her. Der er flere muligheder. GIVSKUD ZOO - HOSTEL er beliggende lige overfor parken. Det er både billigt og bekvemmeligt at overnatte her. Ovenikøbet får du også fordele i form af FRI ADGANG  til parken alle dage under jeres ophold til kun en dagsbillet pr. person.

Book overnatning på hostel 

 

Drømmer I om at komme endnu tættere på dyrene?

I sommerferien kan I booke overnatning i telt på savannen med gnuer som nabo hele natten. Teltlejren er hyggeligt indrettet som afrikansk camp. Læs alt om "Sov på savannen" her. 

Med Go`morgen Zoo-billetter kommer du med bag kulisserne kl. 8.15-10.00, og siger godmorgen til flere dyr. Turen går til udvalgte stalde, hvor zooguiden fortæller om dyrene. Læs alt om Go`morgen Zoo

Legepladser, snobrødsbagning og meget mere

Tag en pause under safarituren og lad børnene prøve at bage snobrød eller vaske guld i tipilejren. De kan også boltre sig på parkens store legepladser. Eller de kan prøve at klappe gederne. Så tag en pause  -  og slip børnene løs.

Aktiviteter hos dyrene igennem dagen

På turen rundt i parken møder du  formidlere og dyrepassere. Aktiviteterne i Dagens Program er inddelt i tre kategorier:
Fakta: Har taler du med parkens formidlere, og ser og mærker spændende effekter som skind og kranier.
Fodring: Her ser du dyrene blive fodret.
Fodring og fakta: Overvære en fodring og høre om dyrene samtidigt. Hos kamelerne kan du selv fodre med gulerødder. 
Kamelfodring i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA

 

Legeområder

Lad børnene boltre sig på vores store legepladser, hvor der er områder, som er specielt designet til forskellige alderstrin.

Der er aktiviteter for både store og små på GIVSKUD ZOOs legepladser.

 

Klap en ged

Klappegederne går frit rundt i et aflukket område.

Klappegederne i GIVSKUD ZOO er populære hos børnene.

 

Bliv klog på dinosaurerne i dinolejren

Midt i dinolejren kan du hele sæsonen være heldig at finde rigtige fossiler i gamle kalkaflejringer fra Faxe Stenbrud. Du kan også grave efter knogler fra en Stegosaurus. Eller gå på jagt efter hajtænder og semiædelsten.
Leg arkæolog og gå på jagt efter fossiler i dinolejren i GIVSKUD ZOO.

 

Guldvask

Besøg tipilejren og prøv lykken som guldjæger. Børnene kan ombytte guldet til en flot zoo-medalje (mod betaling). 
Åbent i alle weekender, på helligdage og i højsæsonen.
Gå på jagt efter guld i tipilejren i GIVSKUD ZOO.


Snobrødsbagning

I den nordamerikanske tipilejr kan børn helt gratis bage snobrød i alle weekender, på helligdage og i højsæsonen.
Hyg dig og bag snobrød sammen med familien i GIVSKUD ZOO.

 

 

 

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.