Åbent i dag: 10-17

Safari i egen bil

GIVSKUD ZOO er også en safaripark, hvor en del dyr kan opleves fra bil. Ved ankomst til parken,  behøver I ikke stå ud af bilen - kør blot direkte hen til Billetsalg, og derfra direkte videre til oplevelserne.

 

Køb dagsbillet

Hør om dyrene via gratis audioguide

Hent den gratis audioguide, der indeholder fortællinger om dyrene på safariruterne. Digitalt kort over med bl.a. dyrenes placeringer og dagens program er også med i løsningen.

Safari i tre verdensdele

Fra P1 kan I køre gennem flere safariområder og opleve dyr fra Sydamerika, Nordamerika og Afrika. Mød bisoner, antiloper, zebraer, giraffer og mange flere. Og lige et tip til turen: Tag Jer god tid, så får I nemlig mange flere sjove oplevelser blandt dyrene. 

Gør et stop på P2

Undervejs på safarituren ender I på P2. Her kan I sætte bilen og tage på en gåtur blandt de afrikanske dyr i området. I kan blandt andet opleve vores store gorillaanlæg og de livlige berberaber.
På P2 er der også en overdækket grill, spisepladser og en stor legeplads, hvor børnene kan boltre sig. 
Derudover kan I besøge restaurant Baobab. Her kan I nyde mad med et strejf af Afrika, mens I nyder udsigten over sø og legepladsen.

I ender hos løverne

Tilbage i bilen passerer I endnu en afrikansk savanne med blandt andet næsehorn og gnuer, inden I kommer til det, der for mange er højdepunktet under et besøg i GIVSKUD ZOO: Løveanlægget.

Når bilens ruder er lukket, bliver I sluset gennem de dobbelte porte ind til løveflokken.

Hvis I ikke fik set nok første gang, må I gerne køre safarituren flere gange. 
(Bemærk: Cabrioleter/Biler med stoftag må ikke køre i løveområdet, men gerne i den øvrige del af parken. Kontakt en zoomedarbejder, så du på anden vis kan opleve løverne.)

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.