Åbent i dag: 09.30-19

Sminketeatret

Det populære Sminketeatret er nyt i GIVSKUD ZOO.

 

Få børnene malet som et dyr

I Sminketeatret kan børn males som deres yndlingsdyr eller få ansigtet pyntet op. Menuen i boden står på ansigtsmaling, fletninger og tatoveringer. De giver børnene et helt særligt zoo-look. 

Sminketeatret ligger på P3 ved siden af det store madpakkehus, og er åben alle weekender, på helligdage og i skolernes sommer- og efterårsferie.

Ansigtsmaling betales i Sminketeatret i deres åbningstid.

 

Rigtigt meget for børn i GIVSKUD ZOO

GIVSKUD ZOO har rigtigt meget til børn. Børnenes favorit er naturligvis geder, der må klappes, de andre dyr der må betragtes og dinosaurerne i naturlig størrelse. De kan også folde sig ud på flere legepladser, i aktivitetslejre og udstillinger samt bage snobrød og grave guld i weekender, på helligdage og i ferier. De helt store børn kan også give den gas i et kæmpe legetårn "Skywalk", som kun findes i GIVSKUD ZOO i Europa. Og i alle events er der tænkt i aktivering og læring i børnehøjde.

En særlig dag med små

De små børn har deres egen legeplads. I kan finde ekstra ro i Babycare Center, hvor mad og amning, bleskift og hygge har de bedste vilkår. Der er skiftepladser på alle toiletter i hele parken.

Leg for alle

Børn med funktionsnedsættelse kan mærke livet i GIVSKUD ZOO. De kan gynge, hoppe i trampolin og suse rundt i karruseller, så der er fuld fart på den inkluderende leg i GIVSKUD ZOO.

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.