Åbent i dag: 10-17

Quiz - vind eller forsvind

Quiz - vind eller forsvind er en sjov og underholdende quiz, uanset hvilken viden I har om dyr.


I denne 1-2-3 quiz er der fart over feltet. Quiz-masteren stiller løbende spørgsmål, og deltagerne vælger et af tre svarmuligheder, ved at stille sig i et af tre felter. Stiller man sig det forkerte sted, går man ud. Står man i feltet med det rigtige svar, går man videre til næste runde. Her gælder det om at stole på sig selv, eller tage chancen på at de andre kender det rigtige svar.

Der er præmier til vinderne.

 

Forhør om eller bestil Quiz - vind eller forsvind

 

Fakta om Quiz - vind eller forsvind i GIVSKUD ZOO

Antal: 50-250 pers.

Varighed: 30 min.

Hvornår: Inden for normal åbningstid

Pris: DKK 55,- pr. person

 

I forbindelse med Quiz - vind eller forsvind skal I købe dagbillet eller have et andet arrangement med billet til GIVSKUD ZOO for kunne tilkøbe quizzen. Til grupper over 20 personer tilbydes billetter med grupperabat

Guidet safaritur udover savannerne efter quizzen

Når jeres vinder er fundet og håneretter er sat ind, kunne det måske være en god idé at snuppe en tur ud over savannerne, imens I hører om dyrene der. For det første oplever I savannerne sammen og for det næste er der ingen, der skal køre, så alle kan koncentrere sig om at lytte.

 

Se mere om guidet safariturer med safaribussen


Elle andre særarrangementer bare for jeres gruppe

GIVSKUD ZOO tilbyder et væld af forskellige ekstra oplevelser, hvor bare I deltager. Det kunne f.eks. være Zoo Challenge, hvor I kæmper i forskellige discipliner. Det er også muligt at finde roen i et foredrag om f.eks. ulve i Danmark. Der er mange spændende oplevelser, som kan opleves sammen.

 

Se mere om aktiviteter for grupper i GIVSKUD ZOO

 

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.