Åbent i dag: 10-18

13-rigtige

Få testet jeres viden om dyr.

 

For hvert spørgsmål I besvarer, får I et bogstav. Når alle 13 spørgsmål er besvaret, skal I lægge hovederne i blød og i fællesskab sætte bogstaverne sammen til navnet på et dyr i GIVSKUD ZOO. Efterfølgende gennemgås svarene et for et, og guiden forklarer baggrunden for det rigtige svar.

Aktiviteten "13 rigtige" kan indgå som et underholdende indslag i andre arrangementer og kan foregå hvor som helst i GIVSKUD ZOO.

 

 

Mere om 13-rigtige

Varighed: 20-30 min.

Hvornår: inden for normal åbningstid

Pris: DKK 55,- pr. person, der betales for min. 20 personer

 

13-rigtige er et tilkøb til entré eller andet arrangement i parken.  

Gruppebilletter er mulige i GIVSKUD ZOO

Hvis jeres gruppe består af 20 personer og derover, kan I opnå billetter til gruppepriser. De dækker helt det samme som en almindelig dagsbillet og giver adgang til både zoo, safari og dinosaurparken - og alt det andet.

Se gruppepriser

 

Spis godt på jeres GISKUD ZOO-dag

GIVSKUD ZOO huser flere gode spisesteder. I Babobab spiser I mad, der er tilført lidt baobabfrugt. Her vælger I bl.a. mellem steaks og kylling med tilbehør samt en vegetarret.

Baobab ligger på kanten af vores fredede mose, der giver jer en stemningsfuldt måltid. Samtidig ligger en af de største legepladser lige ved siden af, så børnene kan brænde lidt krudt af, mens I voksne kan nyd måltidet ekstra længe.

 

Se mere om Baobab

 

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.