Åbent i dag: 10-18

Foredrag hos jer

GIVSKUD ZOO besøger gerne din institution, klub, forening eller arbejdsplads. Vi medbringer spændende effekter fra dyr samt billeder, film og dyrelyde, og vi giver jer et godt indblik i dyrenes verden.

 

GIVSKUD ZOO som en moderne zoologisk have og parkens opgaver er også emnet på et foredrag. Hør f.eks. om GIVSKUD ZOOs engagement i avlsprogrammer og naturbevaringsprojekter. 


Forhør om eller bestil foredrag hos jer selvI kan også kontakte bookingafdelingen  på telefon +45 76 71 02 57 på hverdage mellem kl. 9.30 og 12.30, i sommerferien dog mellem kl. 10.00 og 12.00. 

Fakta om foredrag hos jer selv udført af GIVSKUD ZOO

Varighed: 1 til 2 timer - se nærmere under beskrivelse af foredrag nedenfor

Hvornår: Året rundt

Pris: DKK 4.200,- + transport

Et udvalg af foredrag fra GIVSKUD ZOO, som I kan få hos jer selv

Ulven i Danmark

I 2012 fandt man for første gang beviser for, at den europæiske ulv var genindvandret til Danmark. Siden er der fundet flere spor og dna-prøver, der beviser, at der er flere ulve bosat her i landet. Men hvad er ulven egentlig for en størrelse? Hvor kommer den fra, og hvordan er den kommet hertil? Hvad betyder det, at den er her? Er den farlig for os mennesker? Hvad med vores hus - og kæledyr? Alt det og meget mere kan I få svar på under dette foredrag.


Varighed:
2 x 45 minutters foredrag med indlagt pause og tid bagefter til at stille spørgsmål. 

Størst, stærkest og farligst

Hør om de største, stærkeste og farligste dyr i verden. Historierne krydres med masser af billeder, videoer og effekter fra nogle af dyrene. I kan blandt andet røre ved en varm ulvepels og se, hvor skarpe tænder løven har.

Foredraget er mest for børn.

Varighed:
45 minutters foredrag, derefter 45 minutter til spørgsmål og at røre ved effekterne.

GIVSKUD ZOO – en moderne zoo

Danske zoologiske haver har gennem de seneste 100 år udviklet sig fra menagerier til moderne zoologiske haver. En moderne zoo har 3 formål: Formidling om dyr og natur, bevarelse af truede arter samt forskning. Under foredraget fortæller vi om driften af en moderne zoo og arbejdet med formidling, forskning og bevaring. Heriblandt arbejdet med vores avlsprogrammer og naturbevaringsprojekter.

I får indblik i en dynamisk virksomhed, som arbejder i naturens tjeneste, og I hører om de forskellige typer af ansatte, og hvilke funktioner de udfører.

 

Varighed: 2 x 45 minutters foredrag med indlagt pause. Efterfølgende er der tid til at stille spørgsmål.

Alle de gode gamle

Hør eller genhør alle de gode gamle historier om GIVSKUD ZOO gennem tiderne. Vidste du, at GIVSKUD ZOO startede op i 1969? Dengang bestod parken kun af tre anlæg med i alt 33 løver. Hør historien om det vilde næsehorn Brutalis, der var så vild, at han måtte rejse helt til Afrika. Vi fortæller historien om dengang Samson og hans familie flyttede fra København til Givskud, samt hvordan det er gået dem sidenhen. Alle disse historier og mange flere kan I høre om i dette foredrag.

 

Varighed: 2 x 45 minutters foredrag med indlagt pause og efterfølgende er der tid til at stille spørgsmål.

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.