Åbent i dag: 09.30-19

Besøg zoo

En dag i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA er en heldagsoplevelse.
Sæt mindst 5-6 timer af til besøget. I GIVSKUD ZOO er der noget for alle og stor bredde på oplevelserne. Glæd jer til en dag, som gør jer glade længe efter at I er kommet hjem. GIVSKUD ZOO ligger blot 20 min. i bil fra Vejle og Billund med bl.a. LEGOLAND®.

Én billet - mange vilde oplevelser
Velkommen i GIVSKUD ZOO. Her får I tre forskellige oplevelser på samme billet: zoo, safaripark og Danmarks største dinosaurpark. I får også fri adgang til flere spændende særudstillinger, flere legepladser og aktivitetslejre, men først og fremmest masser af plads og luft omkring jeres familie i en spændende natur.
Lad solen skinne eller regnen falde

Det er altid godt vejr til besøg i GIVSKUD ZOO, fordi at I kan tage jeres bil med ind og nyde dagen derfra. I kører på safari mellem dyrene og rundt til på oplevelserne på de tre stop på P1 - P2 og P3. Her besøger I dyrene til fods, og kan gå til dinosaurparken, legepladserne, aktivitetsområder, spisesteder, ishuse og butik.

 

Har I ikke bil, kan I opleve safari med safaribusserne. Billetterne købes i Billetsalg.

Besøg på dagsbillet

Kan I kun besøge GIVSKUD ZOO en dag for at opleve dyrene, dinosaurerne, legepladserne, aktivitetslejrene fodringer og andre aktiviteter, skal I købe en dagsbillet. 

Eller kom så tit I vil

Har I mulighed for at komme oftere, er den rette løsning at købe årskort. Så kan I besøge GIVSKUD ZOO lige så tit, som I vil i et helt år. På den måde kan I opleve dele af parken den ene dag og besøge andre dele på andre dage. Men I får også massevis af andre fordele inkluderet. Et gratis besøg i tre andres zoo, flere fordele i GIVSKUD ZOO samt rabat på entre til rigtig mange attraktive attraktioner rundt om i Danmark.

Mange besøgsmuligheder

GIVSKUD ZOO er åben fra få uger før påske til og med søndag i uge 43.

I kan derfor opleve og følge dyrene igennem foråret, sommer og efteråret. Parken åbner ofte også op i uge 7 i vinterferien, hvor hele parken dog ikke er åbent. Til gengæld afholdes en masser særlige vinteroplevelser inden- og udendørs.

Altid et spændende dagsprogram

Dyrepassere og biologer står hver eneste dag for dagens program, hvor de fodrer dyrene og fortæller om dem med fakta. På udvalgte dage er det også muligt at røre ved skind og knogler eller deltage i andre spændende aktiviteter og events, herunder at sove under en langhals på Dino Camp.

Gratis audioguide giver den bedste safari

Hent mitgivskudzoo og hør om dyrene, når I passerer dem på savannerne. I mitgivskudzoo kan I også have jeres billetter og årskort, finde rundt via det digitale kort over parken og læse om dyrene.

Hunde er velkomne

I kan medbringe jeres hund, men den skal være i snor hele tiden. Den må dog ikke komme med i løveanlæggene, hverken i køreanlægget eller ved glasruden samt i anlæg, hvor I går inde hos dyrene bl.a. ved berberaberne. I kan få hunden passet midlertidigt i gode bure. Henvend jer til personalet ved løveslusen.

Du kan tage din hund med på  GIVSKUD ZOO - HOSTEL for billige penge.
Særligt for funktionsnedsatte

I GIVSKUD ZOO bliver der taget hånd om jer med funktionsnedsættelse. Det er nemt for jer at komme rundt over det hele. Der er toiletter til jer på alle toiletter og et særligt skifteleje med lift i Babycare Center på P3. Men ikke mindst finder I fire forskellige legeredskaber på P3, så jeres børn kan gynge, hoppe i trampolin og suse rundt i karruseller.

Uden mad og drikke duer heltene ikke

I kan medbringe jeres egen mad i GIVSKUD ZOO. I kan også tage den nemme løsning og spise ude her i parken. I kan vælge mellem klassisk dansk mad, mad med et strejf af babobabfrugt eller grillmad. Der er også lækkerier med is for alle, churros eller pandekager.

Centralt beliggende i Jylland

GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA og GIVSKUD ZOO - HOSTEL ligger få kilometer fra motorvejen mellem Vejle og Herning. Det er i region Syddanmark, men tæt på regionerne Midtjylland og Østjylland.
I bil er er der kun

- 20 min. til Vejle

- 20 min. til Billund med LEGOLAND® - LEGO House - Lalandia og Billund lufthavn

- 10 min. til Kongernes Jelling 

- 30 min. til Herning og Horsens

- 40 min. til Fredericia og Kolding

Find vej
GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA
Løveparkvej 3, Givskud
DK-7323 Give

 

Kontakt
Tel. +45 75 73 02 22
info@givskudzoo.dk

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.