Åbent i dag: 10-18

Værd at vide

Find oplysninger om det, som er godt at vide før, under og efter jeres besøg i GIVSKUD ZOO. Brug eventuel søgefeltet på forsiden til fritekstsøgning.

 

I alfabetisk rækkefølge:  

Alarm/sygdom

Kontakt STRAKS en zoomedarbejder, hvis du under besøget i GIVSKUD ZOO har brug for akut hjælp ved sygdom. Alle er i radiokontakt med en redningsleder, ligesom vi råder over hjertestarter m.m. 
Du kan også slå alarm på tlf.: +45 75 73 02 22 eller +45 21 65 28 47.

Husk at kontakte en zoomedarbejder, hvis du selv ringer efter læge/ambulance. Vi dirigerer redningsbilen gennem parken, så du får hjælp hurtigst muligt.

 

Autohjælp

Kontakt en zoomedarbejder, hvis du har problemer med bilen. Brug hornet for at tilkalde hjælp, hvis du kører på safarituren eller i løveområdet – og bliv i bilen!

 

Autocamper

Du er velkommen til at køre ind i parken med autocamper.

Babycare Center

Har du små børn med på besøg i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA, er du velkommen til at benytte vores Babycare Center. Her kan du amme eller give dit barn mad, pusle og hygge om barnet. Babycare Center ligger mellem legepladsområdet og trampolinområdet ved P3.

Bil med stoftag / cabriolet

Biler med stoftag må ikke køre i løveområdet, men gerne i den øvrige del af parken. Kontakt en zoomedarbejder, så du på anden vis kan opleve løverne.

 

Campingvogn og trailer

Du må ikke medtage trailer eller campingvogn i parken. Du kan parkere din campingvogn eller trailer på p-arealet foran Billetsalget. Spørg en zoomedarbejder ved ankomsten, hvis du ønsker nærmere anvisning.

Cykler på bilen

Du må gerne køre i parken med cykler på taget af bilen og på anhænger bag på bilen.

 

Cyklister

GIVSKUD ZOO er en del af Cykelvenner Vejle/Bike Friends, som er et netværk på tværs af Vejleområdet. I parkens åbningstid kan du få hjælp fra en zoomedarbejder til at låne cykelpumpe og lappegrej. Vi kan hjælpe med cykelkort. Der er adgang til toiletter, og du har mulighed for at "tanke" vand eller købe drikkevand i parken. Se andre Bike Friends på www.visitvejle.dk.

Bemærk at det ikke er tilladt at cykle inde i parken.

Elbil

Du finder ladestandere til din elbil umiddelbart før indkørslen til GIVSKUD ZOO. Ladestanderne drives af E.ON - læs mere om E.ON her.

 

Foto og video

Du er velkommen til at tage billeder og video af dyrene i GIVSKUD ZOO til privat brug. Kommerciel brug af fotos/billeder og videooptagelser/film fra GIVSKUD ZOO er kun tilladt med forudgående skriftlig tilladelse fra GIVSKUD ZOOs marketingafdeling.

 

Glemte ting

Har du tabt eller glemt noget i GIVSKUD ZOO? Så send en mail til billetsalget med følgende oplysninger: Dato for besøg, beskrivelse af den glemte/mistede genstand, din postadresse og et telefonnummer.

Grill

Ved området P2 er der i en overdækket grillhytte opstillet gasgrill, som gratis kan benyttes til medbragt mad. Kontakt venligst en zoomedarbejder, hvis grillen ikke er tændt. 

Af sikkerhedsmæssige årsager er det ikke tilladt at medbringe egen grill i parken.

 

Hunde

Du må gerne tage din hund med i GIVSKUD ZOO. Husk blot, at den altid skal være i snor. Hunden må dog IKKE komme med i safaribussen, i løveområdet, i pingvinanlægget eller i de anlæg, hvor du går inde ved dyrene (bondegården, berberabe-anlæg og lemur-anlæg). Du kan få din hund passet lige ved siden af indkørslen til løverne.

 

Kørestol

I parken har vi flere kørestole til udlån. Vil du låne en kørestol under besøget, er det en god idé at bestille på forhånd. Send en mail til billetsalget og oplys navn og dato for besøg. Læs mere om tilgængelighed i parken for mennesker med handicap.

Mikroovn

Du kan få varmet babymad og sutteflasker i Billetsalg, First Stop, Baobab, Safari Shop, Safari Grill, Baby Care Center og Jacobs Spisehus.

 

Motorcykel/knallert

Motorcykler, knallerter mv. må ikke medtages i parken. 

 

Rygning

GIVSKUD ZOO er røgfrit område. Dog er der afgrænsede rygeområder i forbindelse med P1, P2 og P3.


Skader på biler

Er uheldet ude, og du får en skade på din bil under dit besøg i parken, skal du kontakte parkens personale, så der kan blive optaget en rapport og lavet en skadesanmeldelse, inden du forlader parken. Efterfølgende krav i forhold til skader, som ikke er anmeldt, kan ikke gøres gældende.Solsikkesnor

Det kan være stressende for personer med usynlige handicap som for eksempel autisme, alzheimers, hjerneskade eller ADHD at besøge turistattraktioner. Og det er heller ikke altid, at omverdenen kan se det, hvis et menneske har et usynligt handicap eller en diagnose, der gør, at personen kan have brug for ekstra støtte. Derfor er GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA med i Solsikkeprogrammet. Det betyder, at parkens gæster med særlige behov kan få udleveret en Solsikkesnor, som er et internationalt symbol på usynlige handicap og lidelser.Tagbagageboks

Du må gerne køre rundt i GIVSKUD ZOO med tagbagageboks på bilen.

Trækvogne

Lige inden for indgangen og ved hvert p-område, P1, P2 og P3, finder du trækvogne til fri afbenyttelse. Trækvogne kan ikke reserveres på forhånd.

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.