lukket

Et helt års oplevelser med årskort 

Få utroligt meget med et GIVSKUD ZOO årskort. Besøg parken så tit I vil, og få rigtigt mange oplevelser, rabatter og fordele igennem et helt år. Det gælder både i og udenfor GIVSKUD ZOO.

 

Årskort i julegave

GIVSKUD ZOO årskort er en fantastisk julegave-idé. Her gives et helt års oplevelser videre. Giver I et gavekort til GIVSKUD ZOO på et beløb svarerende til værdien af årskortet, vil modtagers kort gælde fra den dag, hvor gavekortet byttes til årskort. Giver I et fysisk årskort, gælder årskortet fra den, hvor I køber det. Derfor anbefaler vi at du giver gavekort til årskort i julegave.

 

Vær opmærksom på at sidste bestillingsdag af fysiske årskort eller gavekort er den 19. december 2022 kl. 15.00. Herefter kan kun bestilles digitale kort-løsninger.

 

Køb gavekort til årskort


NYHED :
50% rabat på 5 nye attraktioner er nu inkluderet  i årskort

Årskortet er blevet udvidet og giver endnu fordele, de ejerne nu også får 50% rabat på entrébilletten i Den Gamle By, Egeskov, Koldinghus, Kunstmuseum Brandts og Vadehavscentret.

 

 

 

Pris for et årskort

Årskort barn 3-11 år
DKK 275,- PR. BARN
Årskort alle fra 12 år
DKK 475,- PR. PERSON
Børn 0-2 år
Behøver ikke årskort

Vigtige fakta om GIVSKUD ZOO årskort

  • Er gyldige i et år fra udstedelsesdatoen.
  • Kan købes både online og i parkens indgang.
  • Leveres altid digitalt til smartphone.
  • Fysiske kort kan tilkøbes for 20,- pr. stk.
  • Er personlige og kan ikke benyttes af andre.
  • Skal altid vises før rabatter eller fordele kan indløses.

 

Se video om, hvordan du køber årskort online til dig og din familie eller som gave til andre. 

Fordele, tilbud og rabat  i GIVSKUD ZOO

Gælder både for ejere af årskort og kulturårskort.

FRI ADGANG i 1 år

Besøg den ene dag efter den anden. Kør på safari denne ene dag. I dinosaurparken og zoo den anden. Eller omvendt. Brug legepladser så ofte I kan. Glæd jer også til de mange spændende events.

SPAR 50% på safaribussen

Tag med safaribussen og hør om dyrene undervejs. I sparer 50% på billettens pris, så rabatbilletprisen er kun 20,- pr. person. Gælder hele sæsonen, bortset fra uge 26-32.

SPAR 40% på te og sort kaffe
Særlige ture for kort-ejere

Der er arrangeres løbende helt særlige oplevelser og ture bag kulisserne kun for kortejere. F.eks. særlige Go'morgen Zoo.

 

 

Få 10% rabat på mad, drikke og souvenirs

Spar 10% på alt mad, alle drikkevarer og souvenirs samt gaveartikler  på alle spisesteder, i alle butikker og kiosker. 

 

Tilbuddet gælder IKKE is, slik, ansigtsmaling, billetter og årskort eller ved overnatning, arrangementer, ture, fester eller lignende. Det kan ikke benyttes ved salgsstedet i Næsehornshytten i efterårsferien, og det IKKE kombineres med andre rabatter.

Egen indkørselsbane til årskortholdere

På udvalgte dage i weekender og på helligdage er en indkørselsbane udelukkende for ejere af årskort  fra GIVSKUD ZOO. I denne bane kan der IKKE købes nogen former for billetter, så alle i bilen skal have årskort. Har du en eller flere med i bilen, der skal købes billet til, skal de andre indkørselsbaner benyttes.  

Fordele, rabat og tilbud udenfor GIVSKUD ZOO

NYHED I ÅSKORTET:
Spar 50% på dagsbilletten til de 5 nedenstående attraktioner.

Tilbuddet gælder også for ejere af kulturårskort og gælder så længe kortet er gyldigt

Et gratis besøg i hvert af de nedenstående attraktioner

Gælder til nedenstående attraktioner for både ejere af årskort og kulturårskort, så længe at kortet er gyldigt. Bemærk at besøgene skal foretages, før jeres GIVSKUD ZOO kort udløber.

Spar 50% på dagsbilletter til nedenstående attraktioner

Gyldigt tilbud til både ejere af årskort og kulturårskort i 2023.

15% rabat på entré i 13 attraktioner i DAZA

Både ejere af årskort og kulturårskort får rabat på deres personlige entré til følgende attraktioner, som alle er medlemmer af Danske Zoologiske Haver og Akvarier (DAZA).

Jylland: Aalborg Zoo*, Aqua, Fiskeri- og Søfartsmuseet, Kattegatcentret, Nordsøen Oceanarium, Ree Park Safari* og Skandinavisk Dyrepark.

Fyn: Fjord & Bælt og Odense Zoo*. 

Sjælland: Den Blå Planet, Knuthenborg Safaripark, København Zoo,  Øresundsakvariet. 

* Rabatten gælder efter det første gratis besøg, som er inkluderet i begge årskort fra GIVSKUD ZOO. 

Rabat på entré til de tre nedenstående  attraktioner. Gælder kun for ejere af årskort

Gælder i 2023 og kan KUN købes i attraktionernes indgang, ikke online.

Tilbuddene nedenfor kan ikke benyttes af ejere af kulturårskort.

25% rabat på dagsbillet til Djurs Sommerland

Nordens største sommerland. I 2023 udvides deres store 2022-nyhed, nemlig deres Dinosaurland. Det er stort område med 25 dinosaurer og flere forlystelser for hele familien.

 

25% rabat på dagsbillet til LEGOLAND®

LEGOLAND® er en favorit blandt børnefamilier og legebørn i alle aldre. Der finder I masser af action, fart og helt sikkert sjov til alle.

Årskort og kulturårskort er fusioneret
og giver  endnu flere fordele

Årskort og kulturårskort er lagt sammen til ét årskort. Det giver ejerne endnu flere fordele. Kulturårskort kan derfor ikke længere købes.

NYHED i årskort:
50% rabat på 5 nye attraktioner i årskort

Med årskort kan I nu glæde jer til at kunne besøge 5 yderligere attraktioner og få 50% rabat på entrébilletten i Den Gamle By, Egeskov, Koldinghus, Kunstmuseum Brandts og Vadehavscentret.

 

NYHED i kulturårskort:
Bliver til årskort og giver rabat på entré  på 3 nye attraktioner

Kulturårskort udgår når alle kulturårskort er udløbet eller ændret. Digitale kulturårskort er ændret til et årskort. Ejere af fysiske kulturårskort kan gratis få printet et årskort. Som ejere af et årskort får I alle fordele, der er inkluderet i årskortet, så nyt bliver derfor at I også får rabat på entré til både Djurs Sommerland, LEGOLAND og Lalandia. De kulturårskort-ejere med et fysisk kort, som ikke bytter over til årskort, har ikke adgang til de nye, ekstra fordele, men kun til de normale fordele i kulturårskort. 

Sådan får du de nye fordele :

HVIS DU HAR ALMINDELIGT ÅRSKORT
Har du digitalt eller fysisk årskort, skal du ikke foretage dig noget i forbindelse med fusionen. Du har fortsat alle de fordele og rabatordninger, der fulgte med, da du købte årskortet. Og så får du fra i dag tilført flere fordele, nemlig 50% rabat på entrébilletten til Den Gamle By, Vadehavscenter, Koldinghus, Egeskov* og Kunstmuseum Brandts. Som altid skal du blot vise dit GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA årskort ved ankomst til attraktionerne, og så fratrækkes rabatten. 

HVIS DU HAR DIGITALT KULTURÅRSKORT
Hvis du har et digitalt kulturårskort på din mobil, skal du ikke foretage dig noget. Dit kort bliver automatisk omdannet til et årskort. Det betyder, at du fra i dag har de fordele, der fulgte med, da du købte kortet. Og nu får du også 25% rabat på entrébilletter i Djurs Sommerland og LEGOLAND* samt gratis adgang for børn i Aquadome i Lalandia Billund i udvalgte perioder. 

HVIS DU HAR FYSISK KULTURÅRSKORT
Hvis du har et fysisk kulturårskort, har du flere muligheder:

1) Du kan få ombyttet dit fysiske kulturårskort til et digitalt årskort og gøre brug af alle fordelene. I så fald skal du sende en mail til aarskort@givskudzoo.dk, hvori du anfører navn og medlemsnummer på dit kulturårskort. Du vil herefter få tilsendt et link samt en vejledning til at gemme dit årskort digitalt på din mobil.  

2) Du kan ombytte dit fysiske kulturårskort til et fysisk årskort med den nuværende gyldighedsdato, første gang du besøger GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA i 2023. 
Ønsker du at få tilsendt et ombyttet årskort med posten, koster dette DKK 48,- i porto med PostNord. I så fald skal du skrive til aarskort@givskudzoo.dk, at du ønsker at ombytte og få tilsendt kortet. Husk at anføre navn, adresse og medlemsnummer på dit nuværende kulturårskort.     

3) Hvis du ikke ønsker at skifte dit kulturårskort, kan du beholde kortet, som det er, indtil det udløber, og så skal du ikke foretage dig noget. Dermed bibeholder du de fordele, der fulgte med, da du købte kortet, det vil sige 50% rabat på entré til Den Gamle By, Vadehavscenter, Koldinghus, Egeskov* og Kunstmuseum Brandts. Du kan således ikke benytte tilbuddene fra Djurs Sommerland, LEGOLAND* og Lalandia.

Nyttig viden om årskort

Et årskort til GIVSKUD ZOO gælder fra købsdatoen til samme dato året efter - altså 12 måneder frem. Kortet er personligt - det kan kun benyttes af indehaveren og fordele kan ikke overdrages til andre.


Et årskort gælder til normal indgang og særlige årskortarrangementer. Det kan altså ikke benyttes i forbindelse med for eksempel aftenvandringer, overnatning i Boma eller skolearrangementer.
Det giver heller ikke særlige fordele eller rabatter hos eksterne partnere, andet end de ovenstående rabatter på entrébilletter og udvalgte gratis besøg.

Kortene skal vises før at tilbud, fordele og rabatter kan indløses.

 

Årskort  kan købes online og i parken. 

Bemærk at der i højsæsonen kan være ventetid ved udstedelse  af årskort i Billetsalg.

 

Rabataftalerne hos Djurs Sommerland, LEGOLAND og Lalandia kan kun benyttes af årskort-ejere og ikke af kulturårskort-ejere. 

 

Årskort leveres digitalt til smartphone. En variant som plastikkort kan dog købes til 20 kr. pr. kort. 
Vi printer gerne et ekstra årskort til skilsmissebørn for 20 kr. pr. kort. Husk at oplyse dette ved bestilling. 

 

Med forbehold for ændringer i aftaler.

Læs mere om GIVSKUD ZOOs persondatapolitik i forbindelse med køb af årskort eller kulturårskort her

Årskort  kan online her på siden.
Det kan også købes i parkens Billetsalg.

 

Køb årskort eller kulturårskort

GIVSKUD ZOO årskort leveres altid digitalt til  smartphone. 

 

Fordelen ved digitale kort er at

- kortene altid er med

- børns kort kan deles med andre, så I er flere der kan tage dem med i GIVSKUD ZOO eller i anden attraktion


Se vejledning i at købe årskort online og i at lægge årskort på din smartphone.

 

Kortet kan også tilkøbe fysiske kort for 20 kr. pr. kort både online eller i GIVSKUD ZOO.

Kortet er i visitkort-størrelse.

GIVSKUD ZOO årskort leveres altid digitalt til din smartphone.

Det giver dig de fordele at du
- altid har kortene med dig
- kan du dele dine børns kort med andre, så I er flere der kan tage børnene med i GIVSKUD ZOO


Se vejledning i at købe årskort online og i at lægge årskort på din smartphone.


Du kan også tilkøbe fysiske kort for 20 kr. pr. kort både online eller i GIVSKUD ZOO.
Kortet er i visitkort-størrelse.

Når du giver årskort i gave, anbefaler vi at du giver GAVEKORT TIL ÅRSKORT. Så sikrer du at din modtagers årskort først gælder fra den dag, hvor gavekortet ombyttes til årskort i GIVSKUD ZOO eller i vores webshop.

 

Køb gavekort til årskort

Årskort kan købes til andre. Kortene gælder så den dato, hvor kortene bestilles.

Ved onlinekøb indtaster du dine egne oplysninger som betaler, men indsætter dine kortmodtagers navne og billeder, når du kommer til delen, hvor du bestiller hvert kort. Du skal derfor have billeder af dine modtager klar. Du får derefter et link til årskortene, som du kan sende videre til din gavemodtager, præcist når det passer dig.

 

Køb årskort til andre

 


Hvis du ønsker at modtagers kort først gælder fra første dag, hvor parken besøges, skal du vælge at give gavekort til årskort.

 

Giv årskort på gavekort

Når du har besøgt GIVSKUD ZOO, kan alle typer dagsbilletter* opgraderes til årskort til opgraderingsprisen:

1) enten online her på siden. Det gælder på dagen for dit besøg og dagen efter dit besøg.

2) eller i parkens Billetsalg inden for åbningstiden.

 

Se alt om opgradering af alle typer dagsbilletter

 

* Gælder ikke besøgende, der kommer gratis ind i GIVSKUD ZOO på sit årskort fra Ree Park Safari, Aalborg ZOO, Odense Zoo eller Jrsperhus Blomsterpark.

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.