Dagens programI dag 10-17
Året rundt tilbyder skoletjenesten i GIVSKUD ZOO undervisning til skoler og institutioner.

Skoletjeneste i åbningssæsonen

Skoletjenesten i GIVSKUD ZOO underviser skoler og institutioner imellem levende dyr hele året rundt. I åbnings-sæsonen fra lørdag før påske og til søndag i uge 43 finder du et varieret udbud af undervisning, der opfylder fællesmål og er målrettet alle klassetrin.

Et besøg hos os er en stor oplevelse for de fleste elever, men eleverne får mest ud af undervisningen, hvis du tænker den ind i et af dine forløb. Et undervisningsforløb varer typisk 1 - 1 1/2 time. Efterfølgende er der rig mulighed for at opleve dyrene på egen hånd.
Som lærer er du også velkommen til at afvikle undervisning på egen hånd. Lærere, der ønsker at forberede et besøg i GIVSKUD ZOO, kan frit besøge parken i almindelig arbejdstid. 

 

Undervisning skal bestilles i god tid inden besøget.

Ring til Booking på tlf.: + 45 76 71 02 57 for at bestille undervisning eller 

 

mail 

 

Rundt i parken

En stor del af parken kan opleves til fods. Parken er stor, og derfor skal I indregne tid til at gå rundt i parken. Husk også at sætte tid af til et besøg på den store legeplads med aktiviteter til alle aldersgrupper.

Den øvrige del af parken kan opleves i egen bus eller med vores safaribus. Tager I turen i egen bus, har I mulighed for at låne en guide CD i billetsalget. Den fortæller jer om dyrene, mens I kører rundt på savannerne. I kan også bestille en guide til jeres bus. Hvis I ikke har booket anden undervisning, er guiden gratis.

 

Mad og drikke

Alle er velkommen til at medbringe mad og drikkevarer. Der er borde og bænke samt overdækkede spisepladser til fri afbenyttelse rundt omkring i parken. I kan naturligvis også købe mad bl.a. i safarigrillen.

 

Sikkerhed først

Vær opmærksom på at staldbesøg bringer jer tæt på potentielt farlige dyr. Derfor er det vigtigt, at eleverne følger guidens instruktioner, og at der er tilstrækkelig mange voksne til at hjælpe elever med særlige behov. Hvis dette ikke er opfyldt, kan vi af sikkerhedsmæssige grunde være nødt til at afbryde undervisningen.  

 

Praktisk tøj

Aktiviteterne i GIVSKUD ZOO foregår for det meste udendørs, så det er vigtigt at beklædning og fodtøj passer til vejret og årstiden. Skal I hjælpe en dyrepasser med at gøre rent i en af staldene, kan tøjet komme til at lugte og blive beskidt.

Transport til GIVSKUD ZOO

Bus 211, som kører Vejle - Jelling - Give, stopper lige udenfor GIVSKUD ZOO. 
Bus 117, som kører Horsens - Tørring - Give - Billund, stopper i Givskud by, blot 5 minutters gang fra GIVSKUD ZOO.

 

Bestil "egen" bus til døren

Det er også muligt at leje en bus f.eks. fra Vejle til Givskud til priser fra kr. ca. 1.900,- inklusiv moms.
Kontakt www.herning-turist.dk eller www.papugabus.dk/.

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.