Dagens programI dag 10-20
Bag kulisserne

Bag kulisserne

Husker du tv-programmet ”Bag kulisserne i zoo”? Du kan selv komme med bag kulisserne og møde fascinerende og eksotiske dyr. Turen krydres med spændende og lærerige fortællinger om dyrene og livet i GIVSKUD ZOO.

Morgentur - kl. 8-10

Oplev en spændende tur til udvalgte stalde, og sig godmorgen til dyrene, en oplevelse I ikke kan få på egen hånd. Vi prøver at tilrettelægge turen efter aktuelle begivenheder, f.eks. nye dyreunger.


Når morgenturen er slut, er der stadig mange oplevelser i vente. Parken åbner kl. 10, og I har mulighed for at blive i GIVSKUD ZOO resten af dagen. Det koster ikke ekstra.

Ønsker I at spise morgenmad efter turen, kan I bestille en lækker morgenbuffet eller brunchbuffet. I har også mulighed for at reservere borde og bænke i parken og selv medbringe mad.

Aftentur - efter lukketid

I kan være med til at sige godnat til dyrene, når roen sænker sig efter lukketid. Guiden møder jer foran indgangen og tager jer med til udvalgte stalde.

Inden aftenturen kan I opleve GIVSKUD ZOO på egen hånd. Det koster ikke ekstra. På grund af tidspunktet er en aftentur især velegnet til større børn og voksne.

Som optakt til en spændende og lærerig aften, kan I spise sammen. I kan spise i vores restaurant Jacobs Spisehus eller reservere grill og overdækkede spisepladser i parken. Jacobs Spisehus leverer færdige grillpakker, men I er også velkommen til selv at medbringe maden.

 

Aftenture afholdes ikke i den periode, hvor parken har åbent til kl. 20.00.

En del af turen foregår i bus, men I skal også ud at gå. Derfor er det vigtigt at være klædt på efter årstiden.

 

 

Antal: 1-150 pers. Der skal betales for min. 20 pers

Varighed: 2 timer - mødetid senest 10 minutter før turens start foran billetsalget.

Hvornår: Året rundt. I åbningssæsonen uden for normal åbningstid

Pris:

Voksne (+ 12 år) kr. 290,-

Børn (3 - 11 år) kr. 145,-

Der betales for min. 20 pers. Prisen inkluderer entré til parken.

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.