Dagens programI dag lukket
Få tre vilde oplevelser på én billet i GIVSKUD ZOO.

Én billet - tre vilde oplevelser

Velkommen i GIVSKUD ZOO. Her får du adgang til tre vidt forskellige oplevelser på samme billet: zoo til fods, safaripark i egen bil og den imponerende dinosaurpark. I 2018 udvides med udstillingen "Tilbage til istiden", der besøges til fods.

Et besøg i GIVSKUD ZOO er meget mere end et klassisk zoobesøg, som du kender det fra andre danske zoos. Du får også en fantastisk safarioplevelse og et besøg i den store dinosaurpark og istidsudstillingen.

Vil du have det optimale ud af dagen, skal du afsætte fem-seks timer til besøget i GIVSKUD ZOO.

Lad solen skinne eller regnen falde. Du kan tage din bil med ind og nyde dagen derfra. Du kører rundt til oplevelserne, på safari mellem dyrene og direkte til de tre stop, P1 - P2 og P3. Her går du til zoodyrene , dinosaurparken, legepladser, aktivitetsområder og spisesteder.

 

Køb din billet her og spar

 

Zoo

 

Du kan til fods gå rundt ad det cirka seks km lange stisystem og opleve masser af dyr: Elefanter, kameler, ulve, gorillaer og mange flere. Læs mere om oplevelserne til fods.

 

Safari

Er du i bil, kan du følge safariruten gennem Syd- og Nordamerika, de afrikanske savanner og ind i løvernes territorium. Har du ikke egen bil med, eller foretrækker du en guidet tur rundt i parken, kan du købe billet og tage med safaribussen. Den følger samme rute som bilsafarien.


 

Dinosaurpark

Oplev de store dinosaurer, der ser meget virkelighedstro ud i de flotte skovomgivelser i dinosaurparken. Gå gennem tidsaldrene og mød blandt andet den kæmpestore Argentinosaurus og den livsfarlige Tyrannosaurus rex.


 

- og selvfølgelig kan du kombinere alle tre muligheder. Et besøg i GIVSKUD ZOO bliver vildt, sjovt og lærerigt!

God fornøjelse.


Richard Østerballe
Direktør

Få fortællinger om dyrene med i din egen bil 

Hvis du vil have mest muligt ud af safarituren, så køb en safari-cd, der kan afspilles i bilen. Lyt til Sebastian Klein, der fortæller spændende og seje facts om dyrene, som du møder på safarituren. Køb safari-cd'en i billetsalget. Kun 40 kr. på CD/USB-stick.

 

 


De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner
Vores hjemmeside bruger cookies. Læs mere

Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.