INFORMATION OM COVID-19 - LÆS MERE HER

Dagens programI dag 10-20
Få tre vilde oplevelser på én billet i GIVSKUD ZOO.

Én billet - tre vilde oplevelser

Velkommen i GIVSKUD ZOO. Her får du tre forskellige oplevelser på samme billet: zoo, safaripark og dinosaurpark. Du får også fri adgang til flere spændende særudstillinger, flere legepladser og aktivitetslejre, men først og fremmest masser af plads og luft omkring din familie i en spændende natur. I perioden indtil 9. august 2020 få du også alle dagsbilletter til halv pris.

Et besøg i GIVSKUD ZOO er meget mere end et klassisk zoobesøg, som du kender det fra andre danske zoos. Du får også en fantastisk safarioplevelse og et besøg i den store dinosaurpark samt flere spændende udstillinger, aktivitetslejre og flere store legepladser. Her er plads svarende til over 120 fodboldbaner med masser af dansk natur og gode hyggehjørner.

Vil du have det optimale ud af dagen, skal du afsætte fem-seks timer til besøget i GIVSKUD ZOO. Overvej også at få årskort, så kan du komme igen og igen, og lige så tit du vil.
 

Lad solen skinne eller regnen falde

Du kan tage din bil med ind og nyde dagen derfra. Du kører på safari mellem dyrene og direkte til på oplevelserne på de tre stop på P1 - P2 og P3. Her besøger du dyrene til fods og kan gå til dinosaurparken, legepladserne, aktivitetsområder, spisesteder, ishuse og butik. Du kan også lade bilen blive uden for parken og tage safaribussen rundt på savannerne.

 

Halv pris i sommerferien 2020

Helt indtil 9. august 2020 kan du købe dagsbilletter til halv pris. Køber du oline sparer du yderligere på din billet. Prisen online er derfor kun 55 kr. for børn 3-11 år og 105 kr. for voksne fra 12 år.
En familie med to børn 3-11 år og to voksne koster derfor kun 320 kr. ialt, en familie med et barn 3-11 år og to voksne kun 265 kr. Børn o-2 kommer altid gratis ind.

 

Køb din dagsbillet og spar 


Zoo

 

Du kan til fods gå rundt ad det cirka seks km lange stisystem og opleve masser af dyr: Elefanter, kameler, ulve, gorillaer og mange flere. Læs mere om oplevelserne til fods.

 

Safari

Er du i bil, kan du følge safariruten gennem Syd- og Nordamerika, de afrikanske savanner og ind i løvernes territorium. Har du ikke egen bil med, eller foretrækker du en guidet tur rundt i parken, kan du købe billet og tage med safaribussen. Den følger samme rute som bilsafarien.

Dinosaurpark

Oplev de store dinosaurer, der ser meget virkelighedstro ud i de flotte skovomgivelser i dinosaurparken. Gå gennem tidsaldrene og mød blandt andet den kæmpestore Argentinosaurus og den livsfarlige Tyrannosaurus rex.

 


 

- og selvfølgelig kan du kombinere alle tre muligheder. Et besøg i GIVSKUD ZOO bliver vildt, sjovt og lærerigt!

God fornøjelse.


Richard Østerballe
Direktør

Få fortællinger om dyrene med i din egen bil 

Hvis du vil have mest muligt ud af safarituren, så køb en safari-cd, der kan afspilles i bilen. Lyt til Sebastian Klein, der fortæller spændende og seje facts om dyrene, som du møder på safarituren. Køb safari-cd'en i billetsalget. Kun 40 kr. på CD/USB-stick.

 

 


De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner

Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.