Dagens programI dag 10-17
Få tre vilde oplevelser på én billet i GIVSKUD ZOO.

Én billet - tre vilde oplevelser

Velkommen i GIVSKUD ZOO. Her får du tre forskellige oplevelser på samme billet: zoo, safaripark og dinosaurpark. Du får også fri adgang til flere spændende særudstillinger, flere legepladser og aktivitetslejre, men først og fremmest masser af plads og luft omkring din familie i en spændende natur.

Et besøg i GIVSKUD ZOO er meget mere end et klassisk zoobesøg, som du kender det fra andre danske zoos. Du får også en fantastisk safarioplevelse og et besøg i den store dinosaurpark samt flere spændende udstillinger, aktivitetslejre og flere store legepladser. Her er plads svarende til over 120 fodboldbaner med masser af dansk natur og gode hyggehjørner. 

Vil du have det optimale ud af dagen, skal du afsætte fem-seks timer til besøget i GIVSKUD ZOO. Overvej også at få årskort, så kan du komme igen og igen, og lige så tit du vil.
Læs mere om zoologisk have her.
 

Lad solen skinne eller regnen falde

Du kan tage din bil med ind og nyde dagen derfra. Du kører på safari mellem dyrene og direkte til på oplevelserne på de tre stop på P1 - P2 og P3. Her besøger du dyrene til fods og kan gå til dinosaurparken, legepladserne, aktivitetsområder, spisesteder, ishuse og butik. Du kan også lade bilen blive uden for parken og tage safaribussen rundt på savannerne. Der er anlagt ny sti, der forbinder P1 med P2, så du nu kan komme rundt til alle områder til fods, undtagen på savannerne.

 

Køb din dagsbillet og spar 


Zoo

 

I zoo kan du gå rundt ad det cirka seks km lange stisystem og opleve masser af dyr: Elefanter, kameler, ulve, gorillaer og mange flere. Læs mere om oplevelserne til fods

 

Safari

Er du i bil, kan du følge safariruten gennem Syd- og Nordamerika, de afrikanske savanner og ind i løvernes territorium. Har du ikke egen bil med, eller foretrækker du en guidet tur rundt i parken, kan du købe billet og tage med safaribussen. Den følger samme rute som bilsafarien.

 

Dinosaurpark

Oplev de store dinosaurer, der ser meget virkelighedstro ud i de flotte skovomgivelser i dinosaurparken. Gå gennem tidsaldrene og mød blandt andet den kæmpestore Argentinosaurus og den livsfarlige Tyrannosaurus rex.

 

 - og selvfølgelig kan du kombinere alle tre muligheder. Et besøg i GIVSKUD ZOO bliver vildt, sjovt og lærerigt!

God fornøjelse.


Richard Østerballe
Direktør

 

Få fortællinger om dyrene med i din egen bil

Hvis du vil have mest muligt ud af safarituren, så køb en safari-cd, eller USB-stick, der kan afspilles i bilen. Hør de spændende og seje facts om dyrene, som du møder på safarituren. Køb safari-cd'en i Billetsalg eller online. Kun 40 kr. på CD/USB-stick.

 

Køb safariguide

 

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.