Åbent i dag: 09.30-19

Lejrskole i Boma og på hostel

Forskellighed er på programmet, når I vælger at sove i et safaritelt i Boma-lejren i kombination med nætter på GIVSKUD ZOO - HOSTEL. Det første er hygge i telte og om omkring bålpladsen, det andet er hygge og komfort indendørs. I har fri adgang i GIVSKUD ZOO under hele opholdet, uanset antal deltagere, og noget undervisning inkluderet, hvis I er fra 20 betalende deltagere og skoletjenesten har tid. På GIVSKUD ZOO - HOSTEL er bespisning også inkluderet.

Sov som i Afrika i telt tæt på gnuer og slut af med dage på GIVSKUD ZOO - HOSTEL

I Boma-Lejren sover I som i Afrika, tæt på savannen, og til lyden dyrene i parken. Gnuerne er på savannen hele døgnet lige ved siden af lejren. Boma-lejren består af 3 telte med plads til 10 personer, et telt med 4 sengepladser, en provianthytte og en bålplads. Her sover og vågner I til lyden af parkens dyr. 

På GIVSKUD ZOO - HOSTEL venter de hyggelige værelser, badeværelser og de mange aktivitetsrum på jer på GIVSKUD ZOO - HOSTEL. På GIVSKUD ZOO - HOSTEL er forplejning inkluderet i opholdet.  

 

BOOK EN KOMBI-LEJRSKOLE MED NÆTTER I BOMA-LEJREN  MED ET OPHOLD PÅ GIVSKUD ZOO - HOSTEL

 

Bestil lige så mange nætter og dage, som I har brug for. Dog min. en nat  i Boma-lejren og en nat på GIVSKUD ZOO - HOSTEL. 

 

 

Gode værelser på GIVSKUD ZOO - HOSTEL

I finder gode og hyggelige værelser På GIVSKUD ZOO - HOSTEL. Her er  to store værelser med plads til otte og med bad på gangen og 26 værelser med plads til op til 5 personer med eget badeværelse. Her er også et større garderobeskab så det er nemt at holde styr på sagerne.

Hostel har attraktive faciliteter og hyggelige udendørsarealer

Et større køkken, et stort legerum, et spillerum, flere hyggelige lokaler og et hyggeligt udeområde, hvor der er plads til hygge og leg samt boldspil og seriøs træning. Alt dette finder I på GIVSKUD ZOO - HOSTEL.

Nabo til mange gode oplevelser

GIVSKUD ZOO - HOSTEL har en rigtigt god beliggenhed med kort afstand til mange lærerige og spændende oplevelser. Det gælder bl.a. verdensarven, Kongernes Jelling, og Hærvejen. Samtidig ligger Vejle med sine gode shoppemuligheder, badestrande og spændende arkitektur kun 20 min. herfra i bil. Dette er helt det samme som Billund og deres mange attraktive oplevelser bl.a. LEGO House®, LEGOLAND® og WOW Park. 

Glem ikke jeres fordele i GIVSKUD ZOO under jeres kombinationsophold

  • Fri adgang i zoo under hele opholdet. Imens I opholder jer på GIVSKUD ZOO - HOSTEL kan I besøge GIVSKUD ZOO i åbningstiden.
  • To undervisningsforløb af en time er inkluderet under BOMA-opholdet*.
  • Flere undervisningsforløb kan tilkøbes for typisk DKK 1.600,- pr. forløb og der er frit valg i hele undervisningsprogrammet. 

* Gælder hvis skoletjenesten har plads.

 

Se og find jeres undervisningforløb

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.