Åbent i dag: 10-17

Lejrskole hos ulve & på hostel

Få en helt særlig lejrskole, som I husker længe. Mærk ulvene pusle om jer en nat, mens I sover i deres anlæg, og hold resten af lejrskolen på komfortable og billige værelser på GIVSKUD ZOO - HOSTEL. I vågner op til ulvehyl alle dage.
Under begge ophold i GIVSKUD ZOO er undervisning inkluderet, hvis I er 20 betalende deltagere og skoletjensten har plads. Når I opholder jer på GIVSKUD ZOO - HOSTEL er bespisning også inkluderet.

 

Sov primitivt hos ulvene i GIVSKUD ZOO  og komfortabelt på GIVSKUD ZOO - HOSTEL

På en nat i ulveanlægget bliver I tætte naboer med ulveflokken.

I sover i egen sovepose på den overdækkede veranda, hvor I kan se ulvene hele natten, eller i anlæggets bjælkehytter, hvor I kan høre dem pusle rundt. Aftensmad og morgenmad kan I lave over bål eller en gasgril, eller I kan bestille mad igennem parken. Tandbørstning foregår i et overdækket område forbeholdt overnattende på ulvenat. Undervisning om ulvene er en del af opholdet, hvis skoletjenesten har plads. Bemærk at gruppen minimum skal bestå af 20 personer for at en ulvenat kan bookes.

Når den primitive del bliver nok, venter de lune senge, 
hyggelige værelser, velindrettede badeværelser og de mange aktivitetsrum på jer på GIVSKUD ZOO - HOSTEL. På GIVSKUD ZOO - HOSTEL er forplejning inkluderet i opholdet.  

 

BOOK EN KOMBI-LEJRSKOLE MED EN NAT I ULVEANLÆGGET OG ET OPHOLD PÅ GIVSKUD ZOO - HOSTEL

 

Hyggelige værelser på GIVSKUD ZOO - HOSTEL

På GIVSKUD ZOO - HOSTEL finder I gode og hyggelige værelser. Det gælder to store værelser med plads til otte og med bad på gangen samt 26 værelser med plads til op til 5 personer med eget badeværelse og et større garderobeskab så det er nemt at holde styr på sagerne.

Gode faciliteter og hyggelige udendørsarealer ved hostel

På GIVSKUD ZOO - HOSTEL finder I et større køkken, et stort legerum, et spillerum, flere hyggelige lokaler og et hyggeligt udeområde, hvor der er plads til hygge og leg samt boldspil og seriøs træning.

Mange oplevelser i nærheden

Meget tæt på GIVSKUD ZOO - HOSTEL ligger verdensarven, Kongernes Jelling og Hærvejen. Vejle med sine gode shoppemuligheder, badestrande og spændende arkitektur ligger kun 20 min. herfra i bil. Det samme gør Billund og deres mange attraktive oplevelser bl.a. LEGO House®, LEGOLAND® og WOW Park. GIVSKUD ZOO - HOSTEL har en særlig god beliggenhed i forhold til at tage på ekskursion til lærerige oplevelser.

HUSK:  Fordele i GIVSKUD ZOO under jeres kombinerede ophold

  • I har fri adgang i zoo under hele opholdet. Når I er på GIVSKUD ZOO - HOSTEL kan I kun besøge zoo i åbningstiden
  • I forbindelse med opholdet i ulveanlægget har i 2 timers undervisning inkluderet*. Her får en indsigt i livet som ulv. 
  • Flere undervisningstimer kan tilkøbes, der er frit valg i hele undervisningsprogrammet. Pris pr. undervisningsforløb er typisk DKK 1.600,-

* Gælder hvis skoletjenesten har plads.

 

Se og find jeres undervisningforløb

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.