lukket

Undervisning i GIVSKUD ZOO

GIVSKUD ZOO tilbyder mange forskellige undervisningsprogrammer til jeres lejrskole på GIVSKUD ZOO - HOSTEL. En undervisningstime er gratis, når I har bestilt lejrskole på GIVSKUD ZOO - HOSTEL, er fra 20 betalende deltagere og hvis skoletjenesten har plads.

 

 

Skoletjenesten i GIVSKUD ZOO underviser skoler, institutioner og gymnasier hele året rundt 

I GIVSKUD ZOO udbyder ET undervisningsprogram i sæsonen og et andet program uden for sæsonen. Uden for sæsonen er parken kun tilgængelig med undervisningsforløb for skoler, institutioner og gymnasier, der har booket undervisning. Undervisningen er udarbejdet, så det støtter fællesmål og er målrettet alle klassetrin. Selve undervisningen er gratis, når lejrskolen er booket, I er fra 20 betalende deltagere og skoletjenesten har plads.

Undervisningen forestås fortrinsvist af biolog eller skolelærer. 

 

Brug søgefunktionen til at finde jeres undervisningstime i zoo

I åbningssæsonen

Et undervisningsforløb varer typisk 1 - 1 1/2 time, men kan også være længere. Når der ikke er undervisning, er der rig mulighed til at opleve dyrene på egen hånd. Husk også ved sætte tid af til et besøg på de store legepladser med aktiviteter til alle aldersgrupper.
Mere om legepladser i GIVSKUD ZOO.

 

Udenfor åbningssæsonen

Skoletjenesten er åben året rundt, men når GIVSKUD ZOO holder lukket, skal I hele tiden være sammen med en guide. Derfor er undervisnings-forløbene længere og et besøg i skoletjenesten varer typisk 3 - 3,5 timer.

 

Overnatning i selve parken

I GIVSKUD ZOO er der mulighed for overnatning i den afrikanske teltlejr-Boma  og i ulveanlæggetBegge overnatningstilbud gælder i åbningssæsonen og indeholder undervisning om udvalgte dyr. Det er også muligt at kombinere, så I sover i telt eller åben himmel i GIVSKUD ZOO og en eller flere nætter på GIVSKUD ZOO - HOSTEL.

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.