Åbent i dag: 09.30-19

 

Anden overnatning tæt på

GIVSKUD ZOO ligger med mange god overnatningsmuligheder lige omkring her.

 

Overnatning i Givskud og i nabolaget 

GIVSKUD ZOO - HOSTEL

GIVSKUD ZOO - HOSTEL er GIVSKUD ZOOS eget overnatningssted. Det er velegnet til såvel børnefamilier, voksne uden børn, vandrer som alle former for grupper f.eks. virksomheder, foreninger og større familiegrupper. Her finder I masser af gode faciliteter samt gode værelser med eget badeværelse.

 

Har I betalt entré til GIVSKUD ZOO én enkelt dag pr. person, har I fri entré til parken alle de dage, I bor på hostel. To overnatninger betyder tre dage i GIVSKUD ZOO.

Campingpladser tæt på

Der ligger gode campingpladser en mindre køretur fra GIVSKUD ZOO. Det gælder bl.a. Riis Feriepark, Jelling Camping og Give Camping.

Vejle City Camping ligger 20 min. i bil fra Givskud. Alle pladser har også hytter til udlejning, så egen campingvogn er ikke en nødvendighed.

Overnatning 20 min. fra Givskud i Billund

The Lodge Billund

The Lodge Billund ligger i Billund, som kun er 20 km fra GIVSKUD ZOO. Hyggeligt firestjernet hotel kun 500 meter fra LEGOLAND®, LEGO® House og WOW Park. Hotellet har 91 værelser, indendørs swimmingpool og legerum. 

 

Lalandia Billund

Lalandia i Billund ligger kun 20 minutters kørsel fra GIVSKUD ZOO. Det spiller ingen rolle, om det regner eller blæser. I Lalandia® er det sommer hver eneste dag året rundt. Det kæmpestore vandland, Lalandia Aquadome™, er et eldorado for vandhunde. Her er vandrutschebaner i alle afskygninger - lige fra den store Tornado til de helt små vandrutschebaner for familiens mindste. Indkvartering foregår i topmoderne feriehuse med egen terrasse og parkeringsplads. 

 

LEGOLAND® Holiday Village

LEGOLAND® Holiday Village ligger i Billund kun 20 km fra GIVSKUD ZOO. Det er LEGOLAND®s egne overnatningssteder, der ligger lige op af LEGOAND®. 

 

Lej sommerhus i nærheden af GIVSKUD ZOO

Foretrækker I at bo i et sommerhus, når I skal besøge GIVSKUD ZOO, findes der mange spændende muligheder inden for en overskuelig afstand. Hos Feline Holidays Sommerhusudlejning er det let at finde netop det sommerhus, som opfylder jeres ønsker.

 

Sol og strand lige om hjørnet

Hos feriehusudlejeren Sol og Strand finder I masser af lækre og hyggelige sommerhuse i hele Danmark. Fra GIVSKUD ZOO er der ikke langt til hverken øst- eller vestkystens store sommerhusområder.

 

Dansommer

Hos Dansommer kan I leje alt lige fra hyggelige, traditionelle kvalitetssommerhuse til luksushuse med egen indendørs swimmingpool og al tænkelig komfort. Dansommer udlejer mere end 4.000 sommerhuse i Danmark, så I finder nemt sommerhuset til jeres ferie.
 

NOVASOL

Nyd feriedagene i et af NOVASOLs mange dejlige sommerhuse i Danmark. I finder også nemt et sommerhus i nærheden af GIVSKUD ZOO og andre spændende attraktioner i området

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.