Åbent i dag: 10-17

Den bedste børneferie

GIVSKUD ZOO er en del af LEGOLAND® Billund Resort, som er verdens bedste børneferie.

LEGOLAND® Billund Resort, der ligger i Destination trekantsområdet og består af byerne Billund - Kolding og Vejle, er særligt børnevenlige overnatningssteder og unikke oplevelser for hele familien. Her er der kort afstand mellem oplevelserne.
Ud over GIVSKUD ZOOs mange oplevelser, vil en ferie i LEGOLAND® Billund Resort kunne byde på rigtigt mange muligheder. F.eks. dage i LEGOLAND®s og LEGO® Houses eventyrlige verden eller Lalandias subtropiske badeland, hyggelige timer på stranden og meget mere.  

Be Happy Pass

Når I holder ferie i LEGOLAND® Billund Resort er et Be Happy Pass inkluderet. Det indeholder gode tilbud, rabatter og fordele til glæde for hele familien. Dertil er det muligt at deltage i en samledille og "score" klistermærket til passet i bl.a. GIVSKUD ZOO og Wow Park. Passet udleveres på det overnatningssted, som I holder ferie på, i en af de tre byer. 

 

Læs mere om Be Happy Pass

Oplev LEGOLAND® Billund Resort med base i GIVSKUD ZOO - HOSTEL

Bo på GIVSKUD ZOO - HOSTEL og oplev LEGOLAND® Billund Resort. På GIVSKUD ZOO - HOSTEL vågner I op til ulvehyl, når kirkeklokkerne ringer. Lige præcis her giver én entrébillet pr. person til GIVSKUD ZOO adgang til zoo fra ankomstdag til afrejsedag. GIVSKUD ZOO - HOSTEL og GIVSKUD ZOO ligger kun 20 min. i bil fra både Billund og Vejle.

 

Book værelse og få fri adgang i GIVSKUD ZOO

Centralt beliggende i Jylland

GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA og GIVSKUD ZOO - HOSTEL ligger få kilometer fra motorvejen mellem Vejle og Herning. Det er i region Syddanmark, men tæt på regionerne Midtjylland og Østjylland.
I bil er er der kun

- 20 min. til Vejle

- 20 min. til Billund med LEGOLAND® - LEGO House - Lalandia og Billund lufthavn

- 10 min. til Kongernes Jelling 

- 30 min. til Herning og Horsens

- 40 min. til Fredericia og Kolding

Find vej
GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA
Løveparkvej 3, Givskud
DK-7323 Give

 

Kontakt
Tel. +45 75 73 02 22
info@givskudzoo.dk

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.