lukket

Lejrskole

Tag klassen med på den vildeste lejrskole i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, hvor I kan komme tæt på dyrene og få inspirerende og spændende undervisning.
I kan vælge mellem tre forskellige lejrskoleophold, så I kan vælge det ophold, som passer bedst til jeres gruppe. Det er også muligt at kombinere de tre typer af lejrskoler.

GIVSKUD ZOO - HOSTEL

Sov på GIVSKUD ZOO – HOSTEL og hav fri adgang til GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA i parkens åbningstid. Efter en begivenhedsrig dag kan I om aftenen hygge på hostellet. Her kan I både benytte spille- og legerum og udendørsarealer, hvor I finder boldbaner og legefaciliteter.

Boma

Bo I vores afrikanske Boma-lejr i midten af GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA. Det er næsten som at være på den afrikanske savanne, for lige udenfor Bomaen bor blandt andre næsehorn og gnuer. Om aftenen har I mulighed for at slappe af rundt om bålet i lejren. I kan også gå på opdagelse i Dinosaurparken eller gå på legepladsen.

Ulvenat

Sov midt i ulvenes anlæg, mærk ulvene pusle rundt i nattens mørke og vågn op til lyden af ulvehyl. I den nærliggende tipilejr har I mulighed for at have bålhygge om aftenen. Det er også muligt at tage en tur på legepladsen eller gå en aftentur blandt dinosaurer i Dinosaurparken.

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.