lukket

Lejrskole

En lejrskole i GIVSKUD ZOO og på GIVSKUD ZOO - HOSTEL kan bare noget helt særligt. Nærheden til dyrene giver både gode oplevelser og mulighed for at lære på en måde, så det huskes. Det er også helt særligt, at der kan opnås undervisning, når I er et vist antal personer på lejrskolen. Udover dyrene har vi flere tidsaktuelle udstillinger bl.a. Verdensmålsparken. Samtidig ligger GIVSKUD ZOO utroligt centralt for andre læringsmuligheder bl.a. verdensarven Jelling Monumenterne, LEGO® House, LEGOLAND® og mange andre.
Der er tre forskellige lejrskole muligheder i GIVSKUD ZOO, som også kan kombineres på kryds og tværs.

Tre kombinerbare lejrskole typer

Overnatning indendørs
Lejrskole på GIVSKUD ZOO - HOSTEL

Rigtigt godt hostel med 26 familieværelser med eget bad og to sovesale med bad på gangen, mange gode faciliteter og udendørs arealer. Opholdet er "All-inclusive" med overnatning, bespisning og fri adgang til GIVSKUD ZOO.

Sov at være i Afrika
Sov i teltlejr Boma

I den lukkede og hyggelige teltlejr finder I tre telte med plads til otte i personer hver, et telt med plads til fire, en provianthygge, bad, toilet og bålplads. I sover lige op ad savannen, hvor gnuerne er udenfor døgnet rundt. Her er I helt for jer selv - lige midt i GIVSKUD ZOO.

Den primitive lejrskole
Sov hos ulvene

Fald i søvn, sov og vågn op til ulvenes puslen omkring jer. I sover i deres anlæg på gulvet på verandaen eller i en bjælkehytte i jeres egen sovepose. Der er et overdækket område til opvask og tandbørstning.

Over 50 dyrearter

GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA har dyr fra store dele af verdenen. Parkens formål er at bl.a. bevare dyr og naturen samt formidling om samme. Derfor huser parken også en del truede dyr. Udover at eleverne møder de mange fascinerende dyr, er der også masser af muligheder for at lære nyt, sætte i perspektiv og få en bedre forståelse af verdenen. Glæd jer bl.a. til at møde pingviner, løver, giraffer, masser af antiloper, bisonokser, brillebjørne, sulawesimakakker, zebraer og mange andre 

Kvalificeret undervisning der giver mening

I finder et stort og godt undervisningsprogram til både indskoling, mellemtrin, udskoling samt ungdomsuddannelser. Vi har et stort og veluddannet team i skoletjenesten, og har fokus på at have opdaterede undervisningsforløb, der når jeres mål. Undervisning er gratis, når der er købt et vis antal billetter og er inkluderet i nogle af lejrskolemulighederne. Der skal dog være plads hos skoletjenesten.

Aktuelle emner i særudstillinger

GIVSKUD ZOO huserer fire udstillinger, der hver især bidrager ind i den aktuelle virkelighed og derfor giver værdi til de, der besøger dem. De giver også undervisere mulighed for at kaste lys over emner på en nye måde. Glæd jer til:

- Verdensmålsparken - der belyser de 17 verdensmål

- Inspiratorium - der illustrurerer udfordringerne for biodiversiteten

- Dødens Hytte - der belyser fødekæden i naturen, af dyr der lever af dyr

- PlastikPlaneten - der behandler verdens problemer med plastik

Leg og aktivering

Der skal og så være plads til pauser og fri leg. Det finder børnene på legepladserne og i lejrene bl.a. Dino lejren. Til børn med funktionsnedsættelse er der fire legeredskaber bl.a. gynger og trampolier på den store legeplads påP3.

Særlig egn fyldt med masser af udflugtsmål

GIVSKUD ZOO og GIVSKUD ZOO - HOSTEL er helt centralt placeret i forhold til at kunne nå mange oplevelser og lærende attraktioner i Billund, Jelling og Vejle.

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.