Dagens programI dag 10-20
Når GIVSKUD ZOO er lukket for almindelige gæster, er det stadig muligt at få undervisning i parken og opleve dyr i deres vinterpels.

Skoletjeneste uden for åbningssæsonen

Skoletjenesten tilbyder undervisning hele året rundt til skoler og institutioner. Lige her kan du bestille undervisning tæt på dyr uden for zoos åbningssæson fra ultimo oktober til påske året efter. Undervisningen opfylder fællesmål og er særligt tilrettelagt til alle klassetrin.

Skoletjenesten er i fuld gang hele året, men når GIVSKUD ZOO lukker for almindelige gæster, skal I være sammen med en guide under hele jeres besøg. Derfor er undervisnings-forløbene længere og et besøg i skoletjenesten varer typisk 3 - 3 1/2 time. Det er en stor oplevelse for de fleste elever, men vores erfaring er, at eleverne får mest ud af undervisningen, hvis du tænker den ind i et af dine forløb.

Undervisning skal bestilles i god tid inden besøget. 

Ring til Booking på tlf.: + 45 76 71 02 57 for at bestille undervisning eller


mail

 

Rundt i parken

Der er mulighed for at gå rundt til alt det, I skal opleve. Da parken er stor, laver vi programmet sådan, at der er tid til at gå rundt. For at begrænse gåturen, kan vi tilrettelægge turen sådan, at vi koncentrerer os om dyrene i en afgrænset del af parken.

Hvis I gerne vil rundt i hele parken, men ikke ønsker at gå, kan I mod betaling blive kørt rundt af parkens safaribus. Hvis I medbringer egen bus, kan I på forhånd aftale med busselskabet, at chaufføren skal køre jer rundt, mens I er her. Om det er nødvendigt afhænger af, hvilke dyr I gerne vil opleve.

 

Mad og drikke

Udenfor åbningssæsonen er der ikke mulighed for at købe mad eller drikke i parken. Derfor skal I selv medbringe mad og drikke. Spisepausen foregår indefor, så I har mulighed for at få varmen, hvis det er koldt.

 

Sikkerhed først

Vær opmærksom på at staldbesøg bringer jer tæt på potentielt farlige dyr. Derfor er det vigtigt, at eleverne følger guidens instruktioner, og at der er tilstrækkelig mange voksne til at hjælpe elever med særlige behov. Hvis dette ikke er opfyldt, kan vi af sikkerhedsmæssige grunde være nødt til at afbryde undervisningen.  

 

Praktisk tøj

Aktiviteterne i GIVSKUD ZOO foregår for det meste udendørs, så det er vigtigt at beklædning og fodtøj passer til vejret og årstiden. Skal I hjælpe en dyrepasser med at gøre rent i en af staldene, kan tøjet komme til at lugte og blive beskidt.

 

Transport til GIVSKUD ZOO

Bus 211, som kører Vejle - Jelling - Give, stopper lige udenfor GIVSKUD ZOO. 

Bus 117, som kører Horsens - Tørring - Give - Billund, stopper i Givskud by, blot 5 minutters gang fra GIVSKUD ZOO.

Bestil "egen" bus til døren

Det er også muligt at leje en bus f.eks. fra Vejle til Givskud til priser fra kr. ca. 1.900,- inklusiv moms.
Kontakt www.herning-turist.dk eller www.papugabus.dk/.

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.