Dagens programI dag 10-17
Gratis undervisning af skoletjenesten for skoler og institutioner i GIVSKUD ZOO, når entreen er betalt eller som en del af lejrskolen.

Priser for skoler og institutioner

Undervisning i skoletjenesten er gratis, når entréen er betalt eller når lejrskolen er booket. I forbindelse med lejrskole er entré til parken inkluderet alle dage, både ankomst- og afrejsedagen samt alle dage ind imellem. Se herunder hvad prisen er og hvor mange elever tilbuddene gælder.

Entré, der betales ved besøg en dag

Elever DKK 110,- pr. person 

Lærere DKK 210,- pr. person

En lærer er gratis pr. 20 betalende elever (gælder ikke ved overnatninger)

Årskort kan ikke benyttes i forbindelse med skoleundervisning eller overnatning i parken.

 

Undervisning - i åbningssæsonen

Når entréen er betalt for minimum 20 elever, tilbyder vi jer et gratis undervisningsforløb. 

Er I færre end 20 elever, er undervisningen gratis, hvis I betaler entré for 20 elever.

Ønsker I yderligere undervisningsforløb er prisen DKK 1.500,- pr. forløb.

I må maksimalt være 34 personer pr. hold. Dette er inklusive lærere.

 

Specialklasser skal kun betale entré for minimum 10 personer for at få gratis undervisning.

 

Institutioner med institutionskort kan tilkøbe undervisning for DKK 1500,- pr. forløb.

 

Book undervisning og entré i åbningssæsonen

 


Undervisning - uden for åbningssæsonen

Når entréen er betalt for minimum 20 elever, tilbyder vi jer et gratis undervisningsforløb. I må maksimalt være 34 personer pr. hold. Dette er inklusive lærere. Idet parken er lukket, er der ikke mulighed for at se parken på egen hånd. Derfor er undervisningsforløbene længere og varer typisk 3-3,5 time inkl. pause. 

 

Specialklasser, der ønsker et langt besøg i skoletjenesten (op til 3,5 time inkl. pause) skal betale for minimum 20 elever, selv om gruppen består at et mindre antal elever. Specialelever kan også få et kortere undervisningsforløb (op til 1,5 time), hvis der betales entré for minimum 10 personer.

Institutioner med institutionskort kan tilkøbe undervisning (op til 1,5 time) for DKK 1500,- pr. forløb.

 

Book undervisning og entré uden for åbningssæsonen

 

Lejrskole og overnatning i parken

Ved overnatning og lerskole i parken er den almindelige entré inkluderet i prisen. Det betyder, at I kan benytte parken hele dagen, både den dag I kommer, og den dag I skal hjem.

 

Boma: DKK 340,- pr. person

 Et ophold i Bomaen inkluderer to undervisningsforløb af én times varighed. Der er ingen mad inkluderet i opholdet, men I er velkomne til selv at medbringe mad. I kan også bestille mad i parken. Der skal betales for min. 20 personer. Det er i orden at udskifte forældre og/eller lærere under opholdet, men der må på et givet tidspunkt ikke være flere voksne til stede, end der er betalt for.

 

Ulvenat: DKK 340,- pr. person

En ulvenat inkluderer en guide i 2 timer. Guiden underviser først og hjælper efterfølgende med at lave lejrbål. Der er ingen mad inkluderet i opholdet, men I er velkomne til selv at medbringe med. I kan også bestille mad i parken. Der skal betales for min. 20 personer. Det er i orden at udskifte forældre og/eller lærere under opholdet, men der må på et givet tidspunkt ikke være flere voksne til stede, end der er betalt for.

Book overnatning og lejrskole

 

Betaling

I kan betale den dag, I besøger GIVSKUD ZOO eller få tilsendt en regning efter besøget. Hvis I gerne vil have en elektronisk faktura, skal I huske at opgive jeres EAN-nummer, når I booker arrangementet.

 

Reservationsgebyr

Når vi modtager jeres bestilling, sender vi en bekræftelse på arrangementet. Vi opkræver samtidig et reservationsgebyr, som fratrækkes prisen ved den endelige betaling. Når reservationsgebyret er betalt, er aftalen gældende.

 

Afbestillingsregler

Her kan du læse GIVSKUD ZOOs afbestillingsregler.

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.