Dagens programI dag 10-20
Specialklasser kan få undervisning i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA, som er specielt tilrettelagt til dem.

Info til specialklasser

Specialklasser kan sagens få glæde af en tur i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA. Vi tilbyder aktiviteter, som er særligt velegnede til specialklasser, og I er også velkomne til at benytte de øvrige undervisningstilbud, som passer til elevernes læringsniveau.

Vi har gode erfaringer med specialklasser, idet de fleste børn er glade for dyr. Men der er vigtigt, at der er tilstrækkelig mange voksne med på turen, der kender børnene. Dette er især vigtigt, når vi besøger dyr i stalde, fordi mange af vores dyr kan være farlige, hvis man ikke følger de regler, der er sat op. At være voksne nok er også vigtigt i de situationer, hvor elever ønsker at trække sig fra undervisningen, da eleverne ikke må være alene i mange af de områder, vi besøger.

 


Bestil undervisning

 

Tilbuddene til specialklasser, er alle lagt an på noget praktisk. Hvis I skønner, at der er andre undervisningstilbud, som passer bedre til jer, er I også velkommen til at gøre brug af dem. I kan læse om vores undervisningsforløb her


Undervisningen foregår som regel i tidsrummet 9.00 til 15.00 afhængig af aktiviteten. Vi tilbyder undervisning både i og uden for åbningssæsonen. 

 


Se prisoversigt 

 

 

 

 

 

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.