Dagens programI dag 10-20
Dyrepasser for en dag

Dyrepasser for en dag

Få en oplevelse udover det sædvanlige i selskab med GIVSKUD ZOOs dyr og en dyrepasser. Giv dig selv eller andre en fantastisk gave.

Er du helt vild med dyr?

Måske er du fascineret af gorillaer? Eller måske du altid har ønsket dig at komme helt tæt på en giraf? Det kan som regel godt lade sig gøre at følge den dyrepasser, der passer netop dit yndlingsdyr i GIVSKUD ZOO.

 

Dagens forløb - KUN HVERDAGE 

Kl. 7.00: Du mødes med den dyrepasser, du skal følge, får en introduktion, og følger så dyrepasseren hele dagen. Du deltager i alle de daglige arbejdsopgaver dyrepasseren har.

Dyrepasserne har både en morgen- og en eftermiddagspause på ca. 30 min. Her vil det være muligt at spise sin frokost.

Kl. 15.30: Arbejdsdagen slutter, og du får et certifikat.

 

Du kan deltage i "Dyrepasser for en dag" fra mandag til torsdag hele året rundt, også selvom GIVSKUD ZOO holder vinterlukket. Det er ikke muligt at deltage på fredage og i weekender.

 

Arbejdet som dyrepasser

Du skal være indstillet på, at arbejdet som dyrepasser hovedsalig består af fysiske opgaver som for eksempel udmugning og rengøring samt fodring. Desuden foregår næsten alt arbejdet stående og gående.
Husk fornuftigt arbejdstøj til både inden- og udendørs brug, og husk en god stor madpakke til frokost.

 

Dyrene

Som "Dyrepasser for en dag" er det muligt for dig at arbejde med et af de nedenstående dyr. Som udgangspunkt passer du kun det dyr, der er på den valgte tur. Dog vil du på dagen også hjælpe dyrepasserne i andre dyrs stalde. Har du andre yndlingsdyr ud over det valgte, kan du på dagen spørge din dyrepasser, om det er muligt at besøge disse dyr også.

Elefanter

Ulve

Odder

Løver

Næsehorn

Gorillaer

Lemurer

Giraffer

 

Et minde

Når arbejdsdagen er slut, får du et "Dyrepassercertifikat" til minde om denne specielle dag. Samtidig får du et årskort, der giver dig fri adgang til GIVSKUD ZOO i et år. 

 

Betingelser

Du skal være fyldt 18 år for at deltage i "Dyrepasser for en dag". Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 516, bilag 3, pkt. 8 fastslår at unge under 18 år ikke må beskæftiges med arbejde, hvor de kan komme i kontakt med vilde eller giftige dyr.
Vi gør opmærksom på, at aktiviteten ikke er kompetencegivende til nogen form for uddannelse, men blot ren fornøjelse.

 

Praktisk information

Oplevelsen koster kr. 2000,-. Heraf går de 1.600 kr. til Givskud Zoo Naturfond. Fonden støtter naturbevarelse i hele verden, p.t. drejer det sig blandt andet om to undervisningsprojekter i Cameroun, som handler om bevarelse af gorillaer. Desuden støttes et tapirprojekt i Brasilien.

Arrangementet skal bookes minimum 14 dage før afholdelse.

Hvis du gerne vil høre mere eller er klar til at bestille "Dyrepasser for en dag", så kontakt vores bookingkoordinator.

Dyrepasser for en dag for mennesker med handicap

Det er desværre ikke muligt for mennesker med handicap at deltage i "Dyrepasser for en dag", da der af sikkerhedsmæssige grunde stilles fysiske og psykiske krav til dette tilbud. Vi forbeholder os ret til på dagen at afvise personer, der ikke opfylder kravene. Indbetalte penge refunderes ikke.
Vi henviser i stedet til "Mød dit yndlingsdyr"

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.