Åbent i dag: 10-17

Kursus

Er I kursusarrangører og skal finde et mødested, der giver jeres deltager en ekstra god dag eller skal I finde noget nyt, har GIVSKUD ZOO og GIVSKUD ZOO - HOSTEL masser at byde på.

Det gælder bl.a. gode lokaler, hvor dyrene er med i pynt eller levende, god bespisning - som kan nydes tæt på eller nærmest sammen med dyr, masser af god teambuilding og gruppeøvelser, der ryster teamet sammen. Dertil selvfølgelig gode oplevelser i GIVSKUD ZOO.

 

Måske er I til at spise en let frokost i ulvenes anlæg eller nyde kaffe og kagen i pingvinernes tunnel, imens de svømmer rundt foran jer. Der er masser af spændende og anderledes muligheder. Det gælder også overnatning uden- eller indenfor. 

 

Bestil kursuslokale i GIVSKUD ZOO eller på GIVSKUD ZOO - HOSTEL

Kursus med vilde indslag

Når I holder kursus i GIVSKUD ZOO, møder I masser af oplevelser lige udenfor kursuslokalet, der giver deltagerne god energi. Tag en Walk and Talk rundt i zoo og mød bl.a. brillebjørne, kæmpeoddere, pingviner og gorillaer. Kør ud på safari og oplev at bl.a. løver, giraffer og bisonokser gør frit om bilen eller bussen. Slå vejen forbi dinosaurparken og stå ansigt til ansigt med bl.a. T-Rex og Langhals i normal størrelse. Glæd jer også til de tidsaktuelle udstillinger bl.a. om PlastikPlaneten og til masser af god plads og natur.

 

Kroppen i bevægelse

I GIVSKUD ZOO er der mange gode muligheder for at gøre jeres dag endnu mere effektiv igennem fællesaktiviteter. Kast jer ud i opgaver, hvor kroppen kommer i bevægelse efter timer i kursuslokalet. Vælg f.eks. en omgang "Zoo Challenge" og dyst i "jorden er giftig" på tid eller kæmp i Quizzen "Vind eller forsvind". Aktivitetsprogrammet for grupper byder på udfordringer til alle.

Kursuslokaler tæt på dyr

Kursuslokalerne kan rumme både store som små kurser. Ulvehyl, løvebrøl og andre lyde fra dyrene er hyggelige afbrydelser. I Oddersalen kan I også blive distraheret på en god måde, når de svømmer forbi og kikker ind til jer. I Zebrasalen og Skovsalen løber I på vores to udstoppede hanløver "Polle og "Hans". I Gorillasalen og Girafsalen på GIVSKUD ZOO - HOSTEL er I tæt på de 26 hyggelige værelser med eget badeværelse. 

God mad inde eller ude

Mange kursusdeltagere glæder sig til kurser, hvor især bespisning altid spiller en stor rolle. I kommer ud af den vante arbejdssituation, og skal prøve noget andet. Lige præcis dette er vores kokketeam helt bevidste om. De serverer også gerne maden i uvante omgivelser f.eks. i næsehornshytten ved en af savannerne eller med kik ind til pingvinkolonien. De serverer også gerne danske favoritter som f.eks. en veltilberedt flæskestegssandwich, hvis det lige passer.

Kursets festlige højdepunkt

Skal deltagerne forkæles med en flot opdækning, lækker festmad og spændende drikkevarer, klarer GIVSKUD ZOO og GIVSKUD ZOO - HOSTEL også den.

Den gode nattessøvn

I GIVSKUD ZOO sover I naturligvis også på en speciel måde.

Vælg mellem en nat blandt ulvene på deres veranda i egen sovepose. Det er det mest primitive. En eller to nætter i et safaritelt tæt på gnuer er en anden mulighed. Den sidste mulighed er på behagelige værelser med eget badeværelse på GIVSKUD ZOO - HOSTEL. Her kan fire til fem personer sove sammen, om muligt.

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.