lukket

Mødelokaler

Hold møde nær og sammen med dyrene i GIVSKUD ZOO. Her kan kæmpeodderne samt de udstoppede hanløver "Hans" og Polle følge jeres dialog. I kan indtage store og små lokaler, et telt og en hal, alt efter jeres behøv og ønsker.

 

Forhør om eller bestil mødelokale i GIVSKUD ZOO eller på GIVSKUD ZOO - HOSTEL

Zebrasalen

I Zebrasalen kan der sidde op til 35 personer. Lokalet ligger, så der er adgang uden at skulle igennem zoo, og direkte ud til en stor P-pladser, hvor alle pladser er gratis.

Der er også nem adgang til zoo og P3 f.eks. til løveanlæggene, flere andre dyr og dinosaurparken.

 

Skovsalen

Skovsalen er til det større møde, kursus eller konference med plads til op til 120 personer. Skovsalen ligger ligeledes med direkte adgang udefra og til en stor gratis p-plads. Der er her også nem adgang til P3 og bl.a. Billetsalg. Skovsalen og Zebrasalen ligger i forlængelse af hinanden, således at Zebrasalen og restauranten Jacobs Spisehus ville kunne fungere som grupperum for Skovsalen.

Oddersalen

I Oddersalen er der direkte kik ind i kæmpeoddernes bassin og plads til op til 24 personer.

Salen ligger ind i zoo på P3, meget tæt på masser af andre dyr, men stadig med gratis parkering.

Zootelt

Et møde, et kursus eller en konference i et telt bliver et mere primitivt et af salgsen. Til gengæld er i frisk luft og har parkens lyde som kulisse. Zootelt kan bookes i parkens åbningstid og kan have ca. 50-75 gæster.

Gorillasalen

Salen ligger på GIVSKUD ZOO - HOSTEL, og kan huse op til 60 personer.

Der gratis parkering og flere mulige grupperum på hostel.

Dertil 26 værelser med eget bad samt to større sovesale.

 

Girafsalen 

Girafsalen ligger ligeledes på GIVSKUD ZOO - HOSTEL og kan både fungere som mødelokale og som grupperum. Her er plads til 25-30 personer. 

Givskud Hallen

Er en dansk indrætshal efter normale mål. Den er sammenbygget med GIVSKUD ZOO - HOSTEL, og ligger lige overfor GIVSKUD ZOOs areal.

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.