lukket

Konference

GIVSKUD ZOO og GIVSKUD ZOO - HOSTEL kan også huse konferencer, både store og små.

Her finder I lokaler, hvor der kan sidde op til 120 deltagere. Givskud Hallen, der er bygget sammen med GIVSKUD ZOO - HOSTEL, har også plads til større konferencer og messer.

Der kan være ned til 10 personer i de øvrige lokaler til konferencer her hos os.

 

Afholder I konference her, kan I benytte det helt særlige. Anvende parken med zoo - safari og dinosaurpark som pausested eller som en integreret del af konferencen, booke de mange særaktiviteter og teambuilding-muligheder til grupper samt benytte en af de tre overnatningsmuligheder.

 

Velkommen til jeres attraktive konference i GIVSKUD ZOO og GIVSKUD ZOO - HOSTEL.


Bestil eller gå i dialog om jeres konference i zoo eller på hostel

Den vildt inspirerende pause på konferencen

Med en konference i GIVSKUD ZOO, får I de mest inspirerende pauser lige uden for konference-lokalet. Send jeres deltagere på en Walk and Talk rundt i zoo for bl.a. at møde gorillaer, berberaber, pingviner, edderkopaber, gnuer og mange andre. Kør dem ud på safari for at opleve bl.a. løver, giraffer, zebraer og mange andre dyr gå frit omkring jeres biler eller busser. Bed dem gå til dinosaurparken og stå ansigt til ansigt med bl.a. T-Rex og Langhals i normal størrelse. Glæd dem også med den nye viden, som de kan hente i tidsaktuelle udstillinger bl.a. om biodiversitet i Inspiratorium.

Gode grin på jeres kursus

Et godt grin eller smil er den korteste vej mellem to mennesker. GIVSKUD ZOO kan sikrer mange gode muligheder for at gøre jeres dag endnu mere virksom ved brug af nogle eller flere af vores fællesaktiviteter, så smilet kommer frem. Aktivitetsprogrammet i GIVSKUD ZOO for grupper byder på gode grin til alle.

Konferencelokaler med islæt af vilde dyr

Konference-lokalerne kan rumme både store som små grupper. Der venter hyggelige afbrydelser bl.a. ulvehyl, løvebrøl eller måske andre lyde fra dyrene. I Oddersalen distraheres I på den gode måde. Her kan I opleve når kæmpeodderne svømmer forbi og kikker ind til jer. De udstoppede hanløver "Polle og "Hans" står i Zebrasalen og Skovsalen, så her kan I fornemme, hvor store løver er i virkeligheden er. I er tæt på 26 hyggelige værelser med eget badeværelse, hvis I vælger at holde konference på GIVSKUD ZOO - HOSTEL, enten i Gorillasalen og Girafsalen.

God mad usædvanlige eller traditionelle steder

Skal der ske noget "helt vildt" - skal morgenmaden f.eks. nydes indendørs med udsigt til svømmende pingviner eller i en hytte med kik til bl.a. gnur, så er I på rette vej. Dette er noget af det, som lige præcis kan arrangeres i GIVSKUD ZOO. Vores kokketeam serverer gerne maden i uvante omgivelser. De serverer også gerne i spisehusene og gerne den mad, som I mest kunne tænke jer. Det gælder også danske favoritter som f.eks. en veltilberedt tarteletter, hvis det lige passer.

En helt vild festlig afslutning

Den store lækre middag, hvor I forkæler jeres konferencedeltagere, er også en mulighed i GIVSKUD ZOO og på GIVSKUD ZOO - HOSTEL. Forkæl med flot opdækning, lækker festmad og spændende drikkevarer. Måske får I brug for dansegulv eller AVudstyr til underholningen. Vi klarer det hele.

Sov hos ulve, tæt på gnuer eller i gode senge

Måden, som I sover på I GIVSKUD ZOO, er selvfølgelig også ganske særlig. Se frem til at sove en nat blandt ulvene på deres veranda i jeres egen sovepose. Det er meget primitivt, men også helt specielt, når ulvene pusler omkring jer hele natten. I kan også vælge en eller to nætter i et safaritelt tæt på gnuer. Den sidste mulighed er på GIVSKUD ZOO - HOSTEL på gode værelser med eget badeværelse, hvor 1-5 personer sove sammen.

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.