lukket

Overnatning

Overnatning i forbindelse med møder, kurser, konferencer, events eller teambuilding i GIVSKUD ZOO er nætter, hvor I vågner op til ulvehyl. De har tradition for at ville overdøve byens kirkeklokker hver morgen og aften. Overnatningen foregår enten sammen med ulvene i deres anlæg, i et safaritelt tæt på gnuer eller i komfortable værelser med eget badeværelse på GIVSKUD ZOO - HOSTEL lige overfor zoo.

 

Bestil overnatning i forbindelse med møde, kursus, konference eller teambuilding

Sov komfortabelt på hostel

GIVSKUD ZOO - HOSTEL er zoos eneste overnatning indendørs i en bygning. I sover på hyggelige værelser med op til 4-5 sovepladser, alle med eget bad. Der er 26 værelser. Dertil to store soverum til otte personer og bad på gangen. Hostel har flere fælles hyggerum og gode udendørs omgivelser, der også indbyder til hygge og bevægelse.

Sov i telt tæt på savannen

I Boma-lejren, der er en teltlejr, sover I i større telte med otte sengepladser i køjesenge i hver telt. Lejren er en meget hyggelig oplevelse, da I bor lige op ad en savanne med bl.a. gnuer. I sover derfor til lyden af dyrene i parken. Lejren har bålplads, provianthytte, toilet og bad, så I har det hele inden for lejrens rammer. 

Sov hos ulvene i deres anlæg

Oplev den mest primitive overnatningsform i GIVSKUD ZOO. Hos ulvene sover I på gulvet i egen sovepose på verandaen eller i en bjælkehytte. I tilbereder mad over bål, på grill eller spiser i et af spisestederne i parken. Det er en stor oplevelse at se ulvene i øjnene efter mørkest fremkomst og høre dem pusle rundt i løbet af natten.

Morgenmad eller lækker morgenbuffet

Har I døgnmøder i GIVSKUD ZOO kan I spise morgenmad i mødelokalet, da det kan være inkluderet i jeres heldagsmøde-pakke. Støber I jeres møde, kursus eller konference sammen eller sover I på GIVSKUD ZOO - HOSTEL, er det oplagt at spise hostels lækre morgenbuffet. Her finder I lunt brød, kaffe - te - juice, smør, oste, pålæg, frugt samt havregryn og andre morgenmadsprodukter. 

 

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.