Åbent i dag: 10-17

Faciliteter

I GIVSKUD ZOO og på GIVSKUD ZOO - HOSTEL har I alle de faciliteter, der skaber det gode møde, kursus, konference, event eller teambuilding.


Glæd jer til jeres møde - kursus eller konference på GIVSKUD ZOO og GIVSKUD ZOO - HOSTEL, der er mødesteder præget af en hyggelige og uformel stemning.

 

Bestil møde, kursus, konference eller teambuidling i GIVSKUD ZOO

Vild inspiration på mødet, kurset eller konferencen

Når der er pauser i mødet eller konferencen eller som et punkt på dagsordenen, har I mulighed for at lære over 50 arter af dyr og over 25 dinosaurerarter bedre at kende. Gå eller kør rundt, og mærk den særlige stemning, der findes blandt dyr, der har gode plads at boltre sig på. Vil I endnu tættere på en eller flere arter, kan en zooguide tilknyttes og give de fakta og fortællinger om dyrene undervejs.

Teambuilding, viden eller bare smil på læben

Giv hinanden kamp til stregen i Quizzen "Vind eller forsvind" eller "Zoo Challenge" eller få 13-rigtige igennem parken. Måske er det mere relevant at høre om GIVSKUD ZOO som moderne zoo, ulven i Danmark eller om GIVSKUD ZOOs kendisser på foredrag. Her er mange gode muligheder for at ryste teamet sammen, og gøre jeres dag endnu mere effektiv igennem frugtbare og særlige fællesaktiviteter.

Attraktive lokaler med dyr nær jer

På jeres anderledes møde i GIVSKUD ZOO eller på GIVSKUD ZOO - HOSTEL er de vilde dyr altid nær jer. Enten som dekoration på vægge, som udstoppede dyr idet to hanløver er med i nogle lokaler og som levende, da oddersalen har kik direkte ind til kæmpeodderne. Jeres møde kan også suppleres af både ulvehyl og løvebrøl igennem dagen.

Dejlig forplejning

Der er intet som mad, der sætter sanserne i spil. God mad er også et varemærke i GIVSKUD ZOO og på GIVSKUD ZOO - HOSTEL. Vores kokketeam er dedikeret til at tilberede god mad til jer. Både den mad, som forventes, og det lidt ekstra.

Mad og drikke nær eller sammen med dyrene

Morgenmad med kik til gorillaflokken eller pingvinkolonien, frokost i en bus på savannerne eller i en hytte ved næsehornenes område eller velkomstdrink før aftenens firmafest foran løverne ved deres glasrude. Har I selv ideer, hører vi gerne om dem, og vil forsøge at imødekomme dem, som godt som vi kan.

Øvrige faciliteter

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.