Dagens programI dag 10-20
Mennesker med handicap kan sagtens komme rundt i GIVSKUD ZOO, som har fået alle mærkerne i tilgængelighedsordningen godadgang.dk.

Adgang for mennesker med handicap

GIVSKUD ZOO har fået tildelt alle mærkerne i tilgængelighedsordningen godadgang.dk.

Rundt i parken

Turen rundt i parken veksler mellem tre kørestrækninger og tre gå-områder med tilhørende parkeringspladser. På sidstnævnte kan du stige ud og gå rundt for at se på de dyr, der ikke går frit på savannerne, men er i deres egne anlæg. De tre kørestrækninger kan opleves i eget køretøj eller i parkens safaribus (se nedenfor).

 

 

Gangstier

Gangstierne i GIVSKUD ZOO er grusbelagte, og kørestolsbrugere kan benytte dem. Dog skal du være forberedt på, at der nogle steder er små stigninger på ruten.


 

Kørestol

I parken har vi flere kørestole til udlån. Vil du låne en kørestol under besøget, er det en god idé at bestille på forhånd. Send en mail til billetsalget og oplys navn og dato for besøg. 


Ledsagekort

I GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA har gæster med ledsagekort mulighed for at tage en ledsager med gratis ind i parken ved fremvisning af ledsagekortet. Der er ikke særskilte priser for gæster med fysiske og psykiske handicap. Se prisoversigt

 

Skifteleje

Det er muligt at benytte skifteleje til større børn og voksne under besøg i parken. Skifteleje er placeret i Babycare Centeret bag Pit Stop på P3. 


Legeredskaber

Ved legepladsområdet på P3 er der opstillet flere inkluderende legeredskaber.
Der er opstillet to kørestolsgynger, hvor kørestolsbrugere kan køre hele stolen op på gyngen og låse den, så det er muligt at få en gyngetur. Der er også trampoliner, en karrusel og tipikarruseller, som kan benyttes af gæster med bevægelseshandicap.
Opstillingen af legeredskaberne er sket med støtte fra Aage og Johanne Louis-Hansens Fond, Vanførefonden og Bevica Fonden.


 

Begrænsninger i safaribussen

I bussen fortæller chaufføren om dyrene undervejs, og via teleslyngen er der mulighed for at følge med. Safaribussen er ikke en liftbus og kan derfor kun medtage kørestolsbrugere, der kan komme ind i bussen ved egen eller ledsagers hjælp. Derfor anbefaler vi, at kørestolsbrugere tager safariruten i eget køretøj. Læs mere om adgangsforholdene i GIVSKUD ZOO på godadgang.dk.

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.