Med et lejrskoleophold på GIVSKUD ZOO - HOSTEL får I komfortabel overnatning og masser af inspirerende oplevelser.

Lejrskole

På GIVSKUD ZOO - HOSTEL har I en tryg og god base på jeres lejrskole. Samtidig har I rigtigt meget inkluderet i opholdet. Lige ved siden af ligger GIVSKUD ZOO, hvor mange lærerige og inspirerende oplevelser og undervisning venter jer. Hopper I på en bus, er der en kort køretur til både Jelling Monumenterne og Museet Kongernes Jelling (UNESCO verdensarv), LEGOLAND og LEGO House i Billund samt Økolariet i Vejle. Og så er Hærvejen blandt de øvrige "naboer".

En særlig attraktiv lejrskole tæt på GIVSKUD ZOO

Vores helt særlige beliggenhed gør jeres lejrskole specielt indholdsrig. I får både MEGET FOR PENGENE og helt SÆRLIGE FORDELE med i opholdet. 

Vores lejrskoleophold inkluderer:

lukrativ lejrskoledøgn - med fuld forplejning

fri adgang i GIVSKUD ZOO under hele opholdet* 

1 times undervisning i GIVSKUD ZOO*

*når I er min. 20 betalende personer

 

Se priser her


Kombinationslejrskole

Dertil har I muligheder for at sove både med ulvene eller i safaritelt nær savannerne i GIVSKUD ZOO i kombination med et komfortabelt ophold her hos os på Danhostel.


Særlig pris-tilbud på lejrskoleophold 

Holder I lejrskole på GIVSKUD ZOO - HOSTEL i marts, oktober og november får I en særlig rabatpris på opholdet.

 

Bestil jeres lejrskole

Vi træffes på telefon 75 73 05 00 eller via

bestil lejrskole


 

Værelser og faciliteter

Vi har mange dejlige værelser med plads til mellem fire og otte personer, langt de fleste med bad og toilet. Vores spisesal og de forskellige opholdsrum giver rig mulighed for hyggeligt samvær. Udenfor er der store græsarealer, I kan boltre jer på. En væsentlig del af oplevelsen er desuden de eksotiske lyde fra dyrene i GIVSKUD ZOO.


Danhostel Givskud Zoo har faciliteter til hyggeligt samvær.

 

Fuld forplejning er inkluderet

Vores lejrskoleophold indeholder overnatning, en stor og lækker morgenbuffet, madpakke-smøring ved morgenbordet, et stykke frugt samt sund og varierer aftensmad med saft og vand.

Danhostel Givskud Zoo giver dig mulighed for at tilkøbe flere måltider.


Fri adgang i GIVSKUD ZOO er inkluderet

Som lejrskolegæst hos os har I fri adgang i GIVSKUD ZOO under hele jeres ophold, når I er min. 20 betalende deltagere. Her kan I bevæge jer ind og ud i parkens åbningstid og opleve parken over flere dage på egen hånd og efter egen planlægning. 

1 times gratis undervisning i GIVSKUD ZOO er inkluderet

Er I minimum 20 betalende elever, kan I desuden få gratis undervisning i GIVSKUD ZOO. Med parkens skoletjenesten undervises I blandt dyrene og der er flere spændende emner og forløb at vælge mellem. De er udarbejdet, så de opfylder fælles mål og kan anvendes af både indskoling, mellemtrin, udskoling samt ungdomsuddannelser.

book gratis undervisning

 


Mere undervisning - tæt på os

Der er gode muligheder for at sikre en meningsfuld og lærerig lejrskole fyldt med gode dage. Her kan rammerne om undervisningen både være spændende Danmarks historie, et science-center med udstillinger om bl.a. bæredygtighed og naturvidenskab samt hele LEGOs viden om læring gennem leg. Vælg bl.a.:

- vikingernes historie og indflydelse på Kongernes Jelling

Økolariet, der tilbyder skoler og institutioner undervisningsforløb og undervisningsmaterialer som tager udgangspunkt i deres udstillinger

LEGO House, hvor eleverne ved at udforske, undersøge og afprøve metoder bl.a. nemmere kommer til at håndtere lignende udfordringer i virkelighedens verden. Transporten til LEGO House kan under visse forudsætninger være gratis. 


Området omkring Givskud

Hærvejen ligger lige udenfor Givskud by i gå-afstand fra GIVSKUD ZOO - HOSTEL. Her venter  naturoplevelser i smuk midtjysk natur med hedeområder og hedemoser.

I kan også få spændende historiske oplevelser. I cykelafstand ligger både Jellinge-stenene og museet Kongernes Jelling og Give Egnsmuseum, som er et aktivt historisk museum med mange arrangementer.  

Forslag til program 

Vi giver gode råd til planlægningen og stiller vores lokalkendskab og gode kontakter til sin disposition.

Brug vores forslag som inspiration og kontakt os endeligt for yderligere information.

 

Der er masser at give sig til under et lejrskoleophold på Danhostel Givskud Zoo.

 


Isis.org Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner