Med et lejrskoleophold på Danhostel Givskud Zoo får I komfortabel overnatning og masser af inspirerende oplevelser.

Lejrskole

På Danhostel Givskud Zoo har I en tryg og god base på jeres lejrskole. Lige ved siden af finder I GIVSKUD ZOO, hvor mange lærerige og inspirerende oplevelser og undervisning venter jer. Hopper I på en bus, er der en kort køretur til både Jelling Monumenterne og Museet Kongernes Jelling (UNESCO verdensarv), LEGOLAND og LEGO House i Billund samt Økolariet i Vejle. Og så er Hærvejen blandt de øvrige "naboer".

Muligheder og bestilling af opholdet

Vi tilbyder

lukrativ lejrskoledøgn med rigtigt meget inkluderet 

fri adgang i GIVSKUD ZOO når der er betalt og specielt billigere endagsbillet pr. person 

gratis undervisning i GIVSKUD efter betalt entrebillet 

- muligheder for at sove både med ulvene eller i safaritelt nær savannerne i kombination med ophold her hos os på Danhostel.

 

BEMÆRK: Særlig rabatpris på lejrskoleophold i marts, oktober og november.

 

Vi træffes mellem kl. 8.00 og 12.00 og igen fra kl. 16.00 til 18.00  på telefon 75 73 05 00 eller via

MAIL


Vi tilstræber at svare på alle mails samme dag.

 

Der er også mulighed for at sende en forespørgsel via Danhostels hjemmeside

 

Værelser og faciliteter

Vi har mange dejlige værelser med plads til mellem fire og otte personer, langt de fleste med bad og toilet.
Vores spisesal og de forskellige stuer giver rig mulighed for hyggeligt samvær. Udenfor er der store græsarealer, I kan boltre jer på.
En væsentlig del af oplevelsen er desuden de eksotiske lyde fra dyrene i GIVSKUD ZOO.


Danhostel Givskud Zoo har faciliteter til hyggeligt samvær.

 

Uden mad og drikke ....

Vi tilbyder lejrskoleophold med overnatning, en stor, lækker morgenbuffet, madpakke-smøring ved morgenbordet samt sund og varierer aftensmad.

Danhostel Givskud Zoo giver dig mulighed for at tilkøbe flere måltider.


MULIGHEDER I GIVSKUD ZOO

Fri adgang i zoo på EN dagsbillet pr. person

Som lejrskolegæst hos os kan I få fri adgang i GIVSKUD ZOO under hele jeres ophold. Her kan I bevæge jer ind og ud i parkens åbningstid og opleve parken over flere dage på egen hånd og efter egen planlægning. Dette kræver blot at I køber EN særligt billig endagsbillet pr. person til GIVSKUD ZOO i vores reception. 

Køb billetter TIL jeres ophold uden undervisning

Fri adgang i zoo på EN dagsbillet pr. person + 1 t. gratis undervisning 

Som lejrskole-gæster på Danhostel GIVSKUD ZOO har I dog endnu en fordel i GIVSKUD ZOO. Når I køber EN særligt billig dagsbillet til GIVSKUD ZOO i vores reception, har I, som nævnt, fri adgang til GIVSKUD ZOO under hele jeres ophold. Og er I derudover minimum 20 betalende elever, kan I desuden få gratis undervisning i GIVSKUD ZOO. Med parkens skoletjenesten undervises I blandt dyrene og der er flere spændende emner og forløb at vælge mellem. De er udarbejdet, så de opfylder fælles mål og kan anvendes af både indskoling, mellemtrin, udskoling samt ungdomsuddannelser.
Køb DAGSbilletter og book gratis undervisning

 


Mere undervisning - tæt på os

Der er rigtigt gode muligheder for at sikre en meningsfuld og lærerig lejrskole fyldt med gode dage. Her kan rammerne om undervisningen både være spændende Danmarks historie, et science-center med udstillinger om bl.a. bæredygtighed og naturvidenskab samt hele LEGOs viden om læring gennem leg.
Udover undervisning i zoo blandt vores vilde dyr, er der derfor også mulighed for at fordybe jer i: 

- vikingernes historie og indflydelse på Kongernes Jelling

Økolariet, der tilbyder skoler og institutioner undervisningsforløb og undervisningsmaterialer som tager udgangspunkt i deres udstillinger

LEGO House,  hvor eleverne ved at udforske, undersøge og afprøve metoder bl.a. nemmere kommer til at håndtere lignende udfordringer i virkelighedens verden. Transporten til LEGO House kan under visse forudsætninger være gratis,

 

Området omkring Givskud 

Hærvejen ligger lige udenfor Givskud by i gå-afstand fra Danhostel Givskud Zoo. Her kan I få dejlige naturoplevelser i smuk midtjysk natur med hedeområder og hedemoser.

I kan også få spændende historiske oplevelser. I cykelafstand ligger både Jellinge-stenene og museet Kongernes Jelling og Give Egnsmuseum, som er et aktivt historisk museum med mange arrangementer.

 

Forslag til program 

Mulighederne er rigtigt mange. Vi giver gode råd til planlægnings-fasen og stiller vores lokalkendskab og gode kontakter til sin disposition.

Brug vores forslag som inspiration og kontakt os endeligt for yderligere information.

 

Der er masser at give sig til under et lejrskoleophold på Danhostel Givskud Zoo.

 


Isis.org Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner
Vores hjemmeside bruger cookies. Læs mere