Åbent i dag: 10-17

Tilmeld BTB nyhedsbrev

Modtag de gode nyheder fra GIVSKUD ZOO.

Hør mere om at holde møde i unikke rammer, kigge ind til de sydamerikanske kæmpeoddere ved kurset, tage på udflugt i større grupper, sove hos ulvene eller holde et brag af en fest for hele firmaet. Mulighederne er mange i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA, og I kan lære meget mere om muligheder og tilbud ved modtagelse af vores B2B nyhedsbrev.

BTB nyhedsbrev fra GIVSKUD ZOO

B2B nyhedsbrevet er især egnet for virksomheder, foreninger, organisationer og lignende, der ønsker information om, hvilke muligheder der er for møder, events, kurser, fester og andre arrangementer i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA.
Ønsker du information, der er rettet mod besøg i parken som gæst eller årskortholder, kan du tilmelde dig parkens almindelige nyhedsbrev her. Vilkår og betingelser for nyhedsbreve

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til, at GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA gemmer dit navn og email-adresse til brug for udsendelse af nyheder og tilbud fra GIVSKUD ZOO, GIVSKUD ZOO - HOSTEL samt samarbejdspartnere.
Samtykket kan til enhver tid kaldes tilbage.
Du kan afmelde nyhedsbrevet nederst i udsendte nyhedsbreve.
Systemet, som GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA udsender nyhedsbreve fra, benytter såkaldte spypixels, det vil sige registrering af, om nyhedsbrev og indeholdende links åbnes. Systemet gemmer kun anførte navn, mail og evt. telefonnummer, som modtager selv har noteret ved tilmelding til nyhedsbrevet.

Du kan læse om GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIAs privatlivspolitik her

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.