Dagens programI dag 10-17
Ferie i Danmark med børn

Ferie i Danmark med børn

En ferie i Danmark med børn er fantastisk. Der er masser af gode overnatningsmuligheder og et hav af oplevelser. Her i GIVSKUD ZOO venter masser af spændende aktiviteter til børnene og flere forskellig overnatningsformer.

Når du er på ferie i Danmark med børn og vælger at holde ferie på vores kanter, er du tæt på Billund med bl.a. LEGOLAND, WOW Park og Lalandia, Vejle med fantastisk arkitektur - badestrande og mange shoppingmuligheder samt Horsens` og Hernings mange attraktioner.

 

Vilde oplevelser i GIVSKUD ZOO

En feriedag i GIVSKUD ZOO er præget af vilde oplevelser, i en rolig forstand. Her er dyr fra hele verden og stor og mangfoldig natur. Du møder de mange dyr, når du går rundt i zoo eller kører på safari, hvor dyrene går frit omkring din bil. En løve, der går helt tæt på din bil eller en giraf der kikker ind gennem vinduet, samt at stå ansigt til ansigt med T-rex i naturlig størrelse, er vilde oplevelser. Det går også over de vilde våger, når børnene giver den gas på legepladser, i hoppepuder og i naturen. 

 

Sov tæt på gnuer i telte eller i gode senge på familieværelse

På din ferie i Danmark med børn kan du sove rigtigt godt i og nær GIVSKUD ZOO. 
Står du op til morgenrigning med byens kirkeklokker, vågner du til ulvehyl

 

1) Sov i familietelt tæt på savannen

Her sover du som i Afrika og falder i søvn til lyden af parkens mange dyr. Lejren består af 4 familietelte, en provianthytte og en fælles bålplads. Når du sover her er der linned og et håndklæde med i pakken. Du har fri adgang i GIVSKUD ZOO i åbningstiden under hele dit ophold i teltlejren.

Bestil ophold

 

 

2) Sov på familieværelse og vågn til ulvehyl

Book dig ind på GIVSKUD ZOO - HOSTEL, der ligger lige over for parken, og sov både komfortabelt og billigt. Her finder du 26 familieværelser med eget bad, gode aktivitetsrum og et godt udeareal. Køber du blot en dagsbillet pr. person på vandrerhjemmet, har du fri adgang til GIVSKUD ZOO i hele åbningstiden, under hele dit ophold på GIVSKUD ZOO - HOSTEL.

BESTIL VÆRELSE PÅ HOSTEL

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.