Åbent i dag: 10-16

Ferie i Danmark med børn

En ferie i Danmark med børn er fantastisk. Der er masser af gode overnatningsmuligheder og et hav af oplevelser. I GIVSKUD ZOO venter masser af spændende aktiviteter til børnene og flere forskellig overnatningsformer.

 

Når I er på ferie i Danmark med børn og vælger at holde ferie på vores kanter, er I tæt på Billund med bl.a. LEGOLAND®, LEGO® House, WOW Park og Lalandia, Vejle med fantastisk arkitektur - badestrande og mange shoppingmuligheder samt Horsens og Hernings mange attraktioner.

 

Vilde oplevelser i GIVSKUD ZOO

En feriedag i GIVSKUD ZOO er præget af vilde oplevelser, i en rolig forstand. Her er dyr fra hele verden samt en stor og mangfoldig natur. I møder de mange dyr, når I går rundt i zoo eller kører på safari, hvor dyrene går frit omkring jeres bil. En løve, der går helt tæt på jeres bil eller en giraf der kikker ind gennem vinduet. Dertil står i ansigt til ansigt med T-rex og 50 andre dinosaurer i naturlig størrelse i dinosaurparken. For forældre kan der være dømt afslapning eller leg, hvis I vil være med, når børnene giver den gas på legepladser, i hoppepuder og i naturen. 

Sov tæt på gnuer i telte eller i gode senge på familieværelse

På jeres ferie i Danmark med børn kan I sove rigtigt godt i og nær GIVSKUD ZOO. 
Står I op til morgenrigning med byens kirkeklokker, vågner I til ulvehyl. 

 

 Sov i safaritelt tæt på savannen

Her sover I som i Afrika og falder i søvn til lyden af parkens mange dyr. Lejren består af fire familietelte, en provianthytte og en fælles bålplads. Når I sover i lejren er der linned og et håndklæde med i pakken. I har fri adgang i GIVSKUD ZOO i åbningstiden under hele jeres ophold i teltlejren.

 

Bestil sov på savannen

 

Sov på hyggeligt familieværelse  og få fri adgang i zoo

Book jer ind på GIVSKUD ZOO - HOSTEL, der ligger lige over for parken, og sov både komfortabelt og billigt. Her finder I 26 familieværelser med eget bad, gode aktivitetsrum og et godt udeareal. Køber I blot én dagsbillet pr. person, har I fri adgang til GIVSKUD ZOO i hele åbningstiden, under hele jeres ophold på GIVSKUD ZOO - HOSTEL.

 

Book værelse på GIVSKUD ZOO - HOSTEL

 

 

Centralt beliggende i Jylland

GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA og GIVSKUD ZOO - HOSTEL ligger få kilometer fra motorvejen mellem Vejle og Herning. Det er i region Syddanmark, men tæt på regionerne Midtjylland og Østjylland.
I bil er er der kun

- 20 min. til Vejle

- 20 min. til Billund med LEGOLAND® - LEGO House - Lalandia og Billund lufthavn

- 10 min. til Kongernes Jelling 

- 30 min. til Herning og Horsens

- 40 min. til Fredericia og Kolding

Find vej
GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA
Løveparkvej 3, Givskud
DK-7323 Give

 

Kontakt
Tel. +45 75 73 02 22
info@givskudzoo.dk

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges på åbningsdag i hele 2022 sæsonen.