Dagens programI dag 10-17
Mød vandbøfler, ænder og andre dyr fra hele verden i GIVSKUD ZOO.

Dyrene i GIVSKUD ZOO

I GIVSKUD ZOO kan du opleve mange forskellige dyr.
Omkring en tredjedel af arterne er truede i naturen, og dyrene indgår derfor i et vigtigt internationalt avlssamarbejde mellem zoos fra hele verden.

Unikke dyr

Som det eneste sted i Danmark kan du i GIVSKUD ZOO opleve gorillaer, se den meget sjældne afrikanske bongo-antilope eller møde (og ikke mindst høre) de store kæmpeoddere. Og selvfølgelig er den store løveflok om nogen kendt i sammenhæng med GIVSKUD ZOO. 

 

Store anlæg

Dyrene går i store flokke i store anlæg. Mange af disse anlæg indeholder blandede dyregrupper, for eksempel kan du på vores næsehornssavanne også se gnuer, gemsbokke, sorte hesteantiloper og savannebøfler

 

Menu

I menuen kan du finde information om alle dyrene i GIVSKUD ZOO. Her finder du også information om, hvordan vi passer vores zoodyr i hverdagen, og hvad vores dyrepassere laver i løbet af en typisk arbejdsdag. Du kan endda selv prøve at blive Dyrepasser for en dag og følge vores dyrepassere.

 

 

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.