Åbent i dag: 10-18

Kom tættere på dyrene

Glæd jer. I GIVSKUD ZOO kan I komme helt tæt på dyrene, både en person alene, en lille gruppe på maks. 5 personer, igennem de almindelige Godmorgen Zoo-ture og på særarrangerede ture for grupper. Her er tale om helt specielle og unikke oplevelser.

Bliv dyrepasser for en dag

Har du en drøm at prøve at passe dyr i zoologisk have, er det muligt i GIVSKUD ZOO. Dagen starter tidligt, når dyrepasserne møder ind, og du følger en af dem igennem hele dagen. Også til pauser og i frokoststuen.

Mød dit yndlingsdyr i sin stald

Tag op til 4 venner med og besøg yndlingsdyret i stalden. I er sammen med en af parkens dyrepassere og får selvfølgelig masser gode informationer, udover at opleve dyrene helt tæt på.

Hør mere om dyrene på en VIP safari

Hør alt om dyrene på savannerne sammen med en af parkens veluddannede zooguider. På denne måde bliver jeres oplevelse af GIVSKUD ZOOs dyr på safariruterne helt speciel. Guiden vil undervejs også gå en tur med jer, hvor I blandt andet møder og hører om berberaber og gorillaer. 

Sig godmorgen til dyrene i staldene

GIVSKUD ZOO udbyder en række ture henover året, hvor I kl. 8.15-10.00 kan være med til at vække dyrene i stalden. Her er næsehornene et sikkert hit, da de meget gerne tager imod et æble af alle. Der er to andre staldbesøg på programmet. Dette er en meget særlig oplevelse, der kun findes i GIVSKUD ZOO. I transporteres rundt mellem staldene i en safaribus.

Bag kulisserne for grupper

Grupper bl.a. større familier, foreninger, virksomheder, organisationer og andre grupper kan få sit helt egen tur rundt bag kulisserne i GIVSKUD ZOO. Her besøges en række stalde og zoo-guiden fortæller både om dyrene og GIVSKUD ZOO undervejs. Turen kan gennemføres morgen eller aften. når dyrene er i staldene.

Centralt beliggende i Jylland

GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA og GIVSKUD ZOO - HOSTEL ligger få kilometer fra motorvejen mellem Vejle og Herning. Det er i region Syddanmark, men tæt på regionerne Midtjylland og Østjylland.
I bil er er der kun

- 20 min. til Vejle

- 20 min. til Billund med LEGOLAND® - LEGO House - Lalandia og Billund lufthavn

- 10 min. til Kongernes Jelling 

- 30 min. til Herning og Horsens

- 40 min. til Fredericia og Kolding

Find vej
GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA
Løveparkvej 3, Givskud
DK-7323 Give

 

Kontakt
Tel. +45 75 73 02 22
info@givskudzoo.dk

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.