Åbent i dag: 09.30-19

Program for Ulvenat

Der er lagt op til et spændende program ved Ulvenat i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA.

I kommer helt tæt på dyrene i løbet af dagen, kan nyde hyggestemningen om bålet om aftenen og fornemme ulvene, når I skal gå til køjs.

 

Dag 1

Fra Kl. 10.00: Ankomst til GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA

I har mulighed for at komme ind i parken, når den åbner kl. 10.00.

 

Kl. 16.30: Mød guide ved ulveanlægget

Guiden møder jer ved ulveanlægget kl. 16.30 og giver en introduktion til opholdet. (OBS: De dage, hvor parken lukker kl. 16.00, mødes guiden med jer kl. 16.00). Efter introduktionen vil guiden lære jer mere om ulvene. Guiden står til rådighed i op til to timer.

 

Når parken lukker og en time frem

Når parken lukker og en time frem skal I opholde jer i ulveanlægget eller i tipilejren. Dette skyldes at dyrepasserne i dette tidsrum lukker dyr ind i stalde. Når timen er gået, må I også benytte legepladsen på P3 og dinosaurparken. Dette skal ske ifølge med en ansvarshavende voksen.

 

Aftensmad

I kan tilberede jeres mad over bål eller grill i tipilejren eller på induktionskogepladen i køkkenet. I er velkommen til at medbringe jeres egen mad, og I har også mulighed for at bestille mad gennem os. Læs mere

 

Dag 2

Fra Kl. ?? – kl. 9.00: Morgenmad og rengøring

Nyd morgenmaden sammen med ulvene og ryd op inden kl. 9.00.

 

Tilkøb: Kl. 8.30: Morgenundervisning

I har mulighed for at tilkøbe morgenundervisning hos enten løverne eller brillebjørnene. På turen vil I komme helt tæt på dyrene, når I blandt andet skal i stalden for at sige godmorgen.

 

Kl. 9.00: Afslutning

Guiden mødes med jer i ulveanlægget og tjekker, at der er ryddet op og gjort rent. I skal blive i anlægget eller tipilejren, indtil parken åbner kl. 10.00. Hvis I ønsker at forlade parken efter afslutningen, kan guiden følge jer til udgangen.

 

Fra kl. 10.00: Bliv gerne i parken resten af dagen

I har mulighed for at blive i parken ind til parken lukker.

 

 

 

Tilkøb: Safaribus

I har mulighed for at tilkøbe en safaribustur. På turen vil safaribuschaufføren fortælle om dyrene, I møder på savannerne. Turen varer en time, har afgang fra P1 og slutter på P3. Safaribusturen kan foregå både på Dag 1 og Dag 2, læs mere her. 

hør mere og bestil ulvenat lejrskole

 

 

Bestil lækre måltider

Giv jer selv mest mulig tid til gode oplevelser og bestil jeres aftens- og morgenmad gennem GIVSKUD ZOO -ZOOTOPIA. Maden bliver leveret til jer i køkkenet tilhørende Ulvenat, og det eneste, I skal, er at opvarme maden. I har også mulighed for at bestille lækre bålsnacks til hele gruppen.

 

 

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.