Åbent i dag: 09.30-19

De fysiske rammer til Ulvenat

Ulveanlægget ligger cirka 500 meter fra Billetsalg. I kan både gå og køre derhen. Midt i ulveanlægget finder i bjælkehytten, hvorfra I kan opleve ulvene på nært hold. Derudover har I også adgang til den nærtliggende tipilejr.

Bjælkehytte og veranda

I kan vælge at sove i den ikke-isolerede bjælkehytte eller på bjælkehyttens veranda. Ulvene er altid udenfor og vil bevæge sig rundt om hytten aftenen og natten i gennem. I bjælkehytten er der stikkontakter nær gulvet.

Bagagehytten

I ulveanlægget er der en mindre hytte, hvor I kan opbevare jeres bagage. Her finder I også sammenklappelige borde og stole, som I frit kan benytte, når parken lukker. I finder også popcorngryder og spyd til skumfiduser i hytten.


Tipilejr

I tipilejren, som ligger i tilknytning til ulveanlægget, er der bålplads med brænde og træstammer til at sidde på. Der er grillrist til at lægge over bålet og snobrødspinde. Her står der også to gasgrill til jeres rådighed.

Toiletter

Lige udenfor ulveanlægget findes en toiletbygning.


Primitivt køkken

I forlængelse af toiletbygningen finder I et primitivt køkken. Her er der køleskab, elkedel, kaffemaskine, induktionskogeplade, gryder, tallerkener, kopper, bestik og bålgryder.
I er velkommen til at medbringe egne madvarer, og I har også mulighed for at bestille aftensmad, bål-snack og morgenmad gennem GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA.


Se menuen og bestil mad  

 

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.