lukket

Bespisning ved Ulvenat

 I kan bestille aftensmad, bål-snack og morgenmad fra restaurant Jacobs Spisehus eller I kan medbringe og nyde jeres egen medbragte mad. 

Morgenmad og aftensmad på lejrskole - Ulvenat

Når I bestiller mad fra parken til aftensmad skal I blot varme det over bål eller gasgriil, hvis I ønsker at spise nær ulvene. Den medbragte mad kan opbevares i køleskabet i i anlægget og tilberedes på samme måder. I kan også vælge at spise på en grillplads og bestille en lækker grill-selv menu igennem parken.

OBS! Der må ikke nydes alkohol i forbindelse med en overnatning i ulveanlægget.

 

Bestil lækker og nem aftens-og morgenmad i parken

I kan bestille en en solid og god morgenmad lsamt to forskellige typer aftensmad igennem parken. Bestil skal senest en måned før opholdet, og husk at oplyse dit bookingnummer. Der skal bestilles samme menu til alle deltagere. Når I bestiller Ulveretter fra Jacobs Spisehus, står det klar til jer i køleskabet, når I skal bruge det.

Spis på grillpladser med siddepladser

Hvis I vælger at spise inden I møder guiden, dvs. i parkens åbningstid, kan vi reservere overdækkede spisepladser og en stor gasgrill til jer. De overdækkede spiserpladser ligger ved den store legeplads ved P3.

 

Vælger I at spise efter jeres arrangement med guiden, kan I sidde på verandaen i ulvehytten og benytte de sammenklappelige borde og stole samt gasgrillen, som findes i bagagehytten.

 

Hvad enten I spiser før eller efter mødet med guiden, er det en god idé at have spist noget forinden.

 

Er I min. 20 kan I bestille lækre grillmenuer igennem  parken. 

Bålhygge i tipilejren tæt ved ulveanlægget

Inden guiden forlader jer, om eftermiddagen, får I hjælp til at lave bål i tipilejren. Her kan I sidde og nyde stemningen, mens mørket falder på. I kan bestille lækre bål-snacks så som mariekiks og skumfiduser, pølsehorn og snobrødsdej.

Køb købmandsvarer lokalt

Min Købmanden i Givskud leverer gerne dagligvarer til jeres lejrskole - ulvenat.

Find Min Købmandens kontaktoplysninger på www.minkøbmand.dk find butik og afgiv jeres bestilling en uge før jeres ophold. Så kan I træffe en aftale om at hente det i forbindelse med jeres ankomst til GIVSKUD ZOO.

 

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.