Dagens programI dag 10-20
GIVSKUD ZOOs grundlæggende formål er formidling, bevarelse og forskning - og derudover skal parken være et rekreativt miljø.

Formål

De grundlæggende formål for GIVSKUD ZOO er formidling, bevarelse og forskning samt at tilbyde vore gæster et rekreativt miljø.

50 års udvikling

I 50 år har GIVSKUD ZOO formidlet viden og gode dyreoplevelser til sine gæster. GIVSKUD ZOO startede i 1969 som Løveparken og havde i de første år kun løver. Siden da er dyrebestanden blevet udvidet med mange nye arter, og i dag huser parken ca. 50 forskellige dyrearter.
 

Målet er ikke penge

GIVSKUD ZOO er én af blot otte statsanerkendte zoologiske haver i Danmark. Disse statsanerkendte zoologiske institutioner har det til fælles, at de er ikke-profiterende, og at de følger et sæt etiske regler, der foreskriver, at formålet med dyrebestanden er:
 

Formidling og undervisning

Bevarelse af truede arter

Forskning
 

Forpligtelserne for en moderne zoo

GIVSKUD ZOO har været statsanerkendt siden 1989. Det er en moderne zoo med alle de forpligtelser, der følger med: Formidling, bevarelse af truede dyrearter samt forskning er de grundliggende formål for GIVSKUD ZOO. Alt sammen i et rekreativt miljø hvor vores gæster kan få store dyreoplevelser i hyggelige omgivelser.

 

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.