Dagens programI dag 10-20
I GIVSKUD ZOOs særudstilling Inspiratorium kan du lære meget mere om den danske natur - og om hvordan du kan give den en hjælpende hånd.

Inspiratorium

Besøg Inspiratorium i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA og bliv klogere på naturen - og på hvordan du kan give en hjælpende hånd til det vilde dyreliv hjemme i din have.

Biodiversitet handler om alle de forskelligheder, der er i den levende verden - dyr, arter, gener, arvemasse - og om hvordan det spiller sammen. Det er vigtigt at passe på og bevare de forskellige arter, for at økosystemet er i balance og fungerer.  

Biodiversitet i krise
Begrebet biodiversitet er kommet mere i fokus i de senere år på grund af den såkaldte biodiversitetskrise med tab af arter. Menneskelig aktivitet presser naturen til det yderste. Vi rydder store områder for at skabe plads til mennesker, men det betyder blandt andet, at dyrs levesteder svinder ind, og hver dag forsvinder dyre- og plantearter. Hvis ikke der sættes aktivt ind, vil endnu flere uddø. Bevarelse af arter og bæredygtig udnyttelse af naturen kræver handling - både i Danmark og i udlandet.

Giv naturen en hjælpende hånd
Du kan selv gøre en forskel for naturen.
I Inspiratorium-området kan du hente inspiration til, hvordan du kan give naturen en hjælpende hånd hjemme i haven. Du kan for eksempel bygge insekthoteller, anlægge vandhuller, lave boliger til jordbier eller redekasser til fugle. 


Besøg GIVSKUD ZOO og udstillingen Inspiratorium.

Køb billet online 

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.