Åbent i dag: 09.30-19

Inspiratorium

Besøg Inspiratorium i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA og bliv klogere på naturen - og på hvordan du kan give en hjælpende hånd til det vilde dyreliv hjemme i din have.

 

Biodiversitet handler om alle de forskelligheder, der er i den levende verden - dyr, arter, gener, arvemasse - og om hvordan det spiller sammen. Det er vigtigt at passe på og bevare de forskellige arter, for at økosystemet er i balance og fungerer.  

 

Oplev udstillingen Inspiratorium i GIVSKUD ZOO

- og får ideer med hjem til din egen have.

KØB DAGSBILLET 

Biodiversitet i krise

Begrebet biodiversitet er kommet mere i fokus i de senere år på grund af den såkaldte biodiversitetskrise med tab af arter. Menneskelig aktivitet presser naturen til det yderste. Vi rydder store områder for at skabe plads til mennesker, men det betyder blandt andet, at dyrs levesteder svinder ind, og hver dag forsvinder dyre- og plantearter. Hvis ikke der sættes aktivt ind, vil endnu flere uddø. Bevarelse af arter og bæredygtig udnyttelse af naturen kræver handling - både i Danmark og i udlandet.

Giv naturen en hjælpende hånd

Du kan selv gøre en forskel for naturen.
I Inspiratorium-området kan du hente inspiration til, hvordan du kan give naturen en hjælpende hånd hjemme i haven. Du kan for eksempel bygge insekthoteller, anlægge vandhuller, lave boliger til jordbier eller redekasser til fugle. 

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.