Dagens programI dag 10-18
Her finder du betingelserne for onlinekøb af årskort og kulturårskort til GIVSKUD ZOO.

Betingelser ved onlinekøb

Du skal være minimum 18 år for at købe årskort online. Ved køb af årskort betragtes nedenstående betingelser som accepteret. Læs derfor disse betingelser grundigt.

Årskort og kulturårskort refunderes ikke.

Årskort: 
GIVSKUD ZOO årskort og kulturårskort er gyldige et år fra udstedelsesdatoen. Kortet er personligt og udstedes med navn og foto. Kortet og dets fordele kan ikke overdrages til andre. Ved misbrug inddrages kortet. 
GIVSKUD ZOO årskort og kulturårskort er mod fremvisning gyldig til entré i GIVSKUD ZOO. 
Se øvrige fordele på GIVSKUD ZOOs hjemmeside under årskort og kulturårskort. 
Årskort og kulturårskort  giver ikke gratis adgang til årskortvandringer, specialvandringer, overnatning i Bomaen, skolearrangementer og Go´ Morgen Zoo. 
Du skal være opmærksom på GIVSKUD ZOOs lukkedage over vinteren, hvor du ikke kan besøge parken.
Se åbningstider på www.givskudzoo.dk.  
Ved køb af årskort og kulturårskort vil GIVSKUD ZOO opbevare navn, adresse og billede til næste år, så vi kan forny dit årskort, hvis du ønsker det. 
GIVSKUD ZOO vil på intet tidspunkt videregive disse oplysninger.


Levering af årskort: 
Ved bestilling af årskort og kulturårskort  får du tilsendt en e-mail med bekræftelse på købet. Denne bekræftelse giver IKKE adgang til de øvrige attraktioner som GIVSKUD ZOO samarbejder med i årskortfordelene. 
Årskort og kulturårskort købt online vil blive sendt til den oplyste adresse, kort tid efter du har gennemført din betaling, normalt inden for fem hverdage. GIVSKUD ZOO påtager sig ikke ansvar for forsinkelser i levering, som skyldes tekniske problemer, vejrforhold eller postomdeling.


Betaling og sikkerhed
Alle priser er oplyst i danske kroner inklusiv moms og alle afgifter, medmindre andet er oplyst. Betaling kan foretages med: Dankort, Visa/Dankort, Visa, MasterCard, Maestro og JCB.
Kreditkorttransaktioner sker på en separat sikret server med fuld kryptering af alle kreditkort oplysninger. GIVSKUD ZOO samarbejder med DIBS for at opretholde en sikker betalingsløsning. Denne løsning opfylder alle PBS' krav for sikre betalingsløsninger. Dine kreditkort oplysninger vil ikke blive gjort tilgængelige for andre virksomheder eller organisationer. 
For at kunne genkende dine oplysninger ved dit næste besøg i vores online butik, placeres en ”cookie” på din computer. Denne ”cookie” bruges også til at følge din indkøbskurv og til statistiske formål.


Gebyr
GIVSKUD ZOO betaler et gebyr til kortindløser for at formidle transaktionen. Ved køb af onlineårskort viderefakturerer GIVSKUD ZOO ikke dette gebyr. 
 

Fortrydelsesret
I henhold til ”lov om visse forbrugsaftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a” er årskort og kulturårskort købt på nettet ikke omfattet af fortrydelsesretten og refunderes derfor ikke.


Registrering af oplysninger
GIVSKUD ZOO registrerer i sit kundekartotek dit navn, din adresse, din e-mail samt andre oplysninger afgivet i forbindelse med købet. Oplysningerne videregives ikke, men GIVSKUD ZOO beholder registreringen i 12 måneder, hvorefter de slettes.

 

Ofte stillede spørgsmål 
Jeg modtager ikke en e-mail fra jer:
Hvis du ikke modtager en e-mail fra os inden for ca. 10 minutter, så tjek dit spamfilter eller mappen ”uønsket e-mail”. Findes mailen stadig ikke, så kontakt os.


Jeg har tabt/mistet mit årskort:
Hvis du har tabt eller mistet dit årskort og kulturårskort , skal du straks kontakte billetsalget, så vi kan spærre dit kort og sende et nyt til dig.

 

Opbevaring af persondata

Læs hvordan persondata opbevares her.


Kontakt os
Eventuelle spørgsmål til denne ordre kan sendes til:
E-mail: aarskort@givskudzoo.dk

Tlf.: +45 75 73 02 22


Du handler med:
DSI GIVSKUD ZOO, Løveparkvej 3, Givskud, 7323 Give, info@givskudzoo.dk
Tlf.: +45 75 73 02 22, CVR.: 75318219

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.