Køb årskort til GIVSKUD ZOO og oplev næsehorn, løver og masser af andre dyr.

Køb årskort

Køb årskort og få utroligt mange oplevelser, fordele og rabatter. Ved køb af årskort online er der en leveringstid på ca. fem arbejdsdage.

Husk at vedhæfte et foto, da kortet er personligt. Gælder ikke årskortholdere, der har et gyldigt årskort, da vi har foto derfra. Du kan selvfølgelig også få udstedt årskort i parkens billetsalg enten ved ankomst, eller inden du kører hjem. Bemærk at billetsalget lukker en time før parken. Se alle årskortfordele her

 

Årskort til barn under tre år er gratis
Det er ikke et krav, at børn under tre år har et årskort. Vi tilbyder det primært til familier, som ofte kommer i parken, og som gerne vil benytte indgangen for gående med selvbetjening. Her åbner en barnevognslåge ved siden af indgangsmøllen, hvis dette årskort indscannes. 

 

Betaler du med gavekort?

Så kan du ikke bestille årskortene online, men i stedet skal du sende en e-mail til aarskort@givskudzoo.dk med navn, alder, adresse og billeder på de personer, der skal have årskort. Oplys også gavekortets stregkodenummer. Så sender vi årskortene til dig med posten. 


Årskort voksen
Årskort voksen
Pris: 400,00 DKK  
Bestil årskort

Årskort barn (3 - 11 år)
Årskort barn (3 - 11 år)
Pris: 200,00 DKK  
Bestil årskort

Årskort barn (under 3 år)
Årskort barn (under 3 år)
Gratis  
Bestil årskort

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner
Vores hjemmeside bruger cookies. Læs mere

Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.