Dagens programI dag lukket
Køb årskort til GIVSKUD ZOO og oplev næsehorn, løver og masser af andre dyr.

Køb årskort

Køb årskort og få utroligt mange oplevelser, fordele og rabatter. Du kan både bestille årskort her på hjemmesiden og få det sendt hjem. Eller du kan få et årskort trykt på stedet, når du besøger GIVSKUD ZOO.

Køb årskort online

Bestil et årskort online og få det tilsendt til din adresse. Ved køb af årskort online er der en leveringstid på op til ca. fem arbejdsdage. Det gælder også for digitale årskort, så bestil i god tid før det skal benyttes første dag i GIVSKUD ZOO. I forbindelse med BLACK FRIDAY er leveringstiden  på kortene op til 14 dage. Husk at vedhæfte et foto, da kortet er personligt. Gælder ikke årskortholdere, der har et gyldigt årskort, da vi har foto derfra. Se alle årskortfordele her.

Køb årskort i parken
Du kan selvfølgelig også få udstedt et årskort, når du besøger GIVSKUD ZOO. Vi tager billede af dig og trykker kortet på stedet. Det foregår i parkens billetsalg, og du kan få trykt et årskort både ved ankomst, eller inden du kører hjem.   
Bemærk at billetsalget lukker en time før parken.

Årskort til barn under tre år er gratis
Børn under tre år har fri entré og behøver ikke årskort. Vi kan dog lave et årskort til gæster med små børn, som gerne vil benytte indgangen for gående med selvbetjening og en barnevognslåge. 
Bemærk at årskort til børn under tre år ikke kan benyttes andre steder end GIVSKUD ZOO.

 

Betaler du med gavekort?

Så kan du ikke bestille årskortene online, men i stedet skal du sende en e-mail til aarskort@givskudzoo.dk med navn, alder, adresse og billeder på de personer, der skal have årskort. Oplys også gavekortets stregkodenummer. Så sender vi årskortene til dig med posten. 

Trykt årskort eller digitalt kort på din smartphone
Du kan vælge mellem at få dit årskort trykt, hvilket koster 10 kr. pr. kort. Du kan også få det direkte ned på din smartphone, som du kan fremvise ved ankomst i parken. 


Årskort voksen
Årskort voksen
Pris: 400,00 DKK  
Bestil årskort

Årskort barn (3 - 11 år)
Årskort barn (3 - 11 år)
Pris: 200,00 DKK  
Bestil årskort

Årskort barn (under 3 år)
Årskort barn (under 3 år)
Gratis  
Bestil årskort


Isis Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner
Vores hjemmeside bruger cookies. Læs mere

Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.