Tag familien med på GIVSKUD ZOO- HOSTEL og få masser af gode oplevelser.

Oplevelser i området

Der er masser af muligheder for gode oplevelser for hele familien, når I overnatter på GIVSKUD ZOO - HOSTEL.

Hold ferie på GIVSKUD ZOO - HOSTEL, og find masser af spændende oplevelser lige i nærheden.
Få et overblik her inden I beslutter jer.

Måske har I endda brug for en ekstra overnatning?

 

Gorilla med unge i GIVSKUD ZOO.


GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA 

GIVSKUD ZOO ligger 1 minut fra ​​GIVSKUD ZOO - HOSTEL. Så et besøg her - er et MUST DO.
I GIVSKUD ZOO får I z
oo, safari og dinosaurpark på samme billet. Der er entrébilletter inkluderet i en nogle af vores pakketilbud. Har Ikke billet inkluderet, kan I for prisen af EN dagsbillet pr. person, få alle de dage i zoo, hvor I bor hos os. Køb jeres dagsbilletter i vores reception eller

køb billet


Afstand: 0 km
GIVSKUD ZOO har Danmarks største dinosaurpark.Go'morgen Zoo® i GIVSKUD ZOO

Få en helt fantastisk oplevelse og sig godmorgen til dyrene. Kom med på et tideligt morgenbesøg i stalden bl.a. hos næsehorn og løver. I kan komme med på mange helligdage i foråret, i sommerferien og i uge 42. Afstand: 0 km.

Bestil Go`morgen ZOO


Book Go'morgen Zoo under dit ophold på Danhostel Givskud Zoo.

 

LEGO House i Billund

I ganske kort afstand fra os finder I "Verdens bedste legeaftale". I fantastisk arkitektur kan I forbyde jer i en den ene unikke LEGO oplevelser efter den anden. Her er alt fra det klassiske legoklodser til avanceret LEGO køretøjer, som I selv skal styre. De voksne kan sagtens lege med, men især den historiske del, hvor I kan finde mange af jeres LEGO æsker fra jeres barndom, er et hit for voksne.

Afstand: 20 kmLEGOLAND® i Billund

LEGOLAND®  behøver ingen nærmere præsentation. Her er alt, hvad et børnehjerte kan begære: Duplo Land, Miniland, Pirat Land, Polar Land og mange flere. Masser af forlystelser og imponerende bygninger opført af de små klodser - LEGOLAND tilbyder mere end nok til en hel dags oplevelser. Køb billetten online på LEGOLANDS egen hjemmeside, så undgår I køen ved LEGOLANDs billetluge.

Afstand: 20 km

LEGOLAND ligger ikke langt fra GIVSKUD ZOO. 

WOW Park i Billund

Det nyeste skud på stammen af attraktioner i Billund er WOW Park. Her får I få en aktiv familiedag  sammen i træerne, i skovbunden eller under jorden. Her er ingen kørende forlystelser, men mulighed for at I kan bruge jeres egne kræfter og bygge styrke ind i familien gennem sjove aktiviteter.

Afstand: 20 km

 

Aquadome ™ Lalandia i Billund

Vandlandet Aquadome i Lalandia Billund er et eldorado af vilde og våde vandoplevelser. Efter at have besøgt  Aquadome kan I besøge Monkey Tonkey Land og Winter World. Eller nyd god mad på det store indendørs torv, hvor der altid er godt vejr. Bemærk, at der på rejsen dage kan være ventetid til Aquadome.
Afstand: 20 km
Lalandia ligger 24 kilometer fra GIVSKUD ZOO og Danhostel Givskud Zoo.

 

Vejle city

Vejle er en spændende by med masser af gode muligheder for at kunne shoppe samt opleve kunst og kultur. I disse år er arkitekturen er stor udvikling i byen. Både Bølgen på haven og Fjordenhus er et besøg værd.

Afstand: 20 kmUNESCO verdensarv i Jelling 

Runestenene i Jelling går tilbage til Harald Blåtand og Gorm den Gamles tid. I dag er hele monumentområdet udnævnt til UNESCO verdensarv - på niveau med Kronborg og Roskilde Domkirke. I det nærliggende museum, Kongernes Jelling, får man historien om kongebyen og vikingerne. Kongernes Jelling hører under Nationalmuseet. 

Afstand: 10 km

Kongernes Jelling ligger blot ti kilometer fra GIVSKUD ZOO.

 

 

Den jyske hede og Gudenåens udspring

Tag familien med på en flot tur ud på den jyske hede, hvor lyngen blomstrer i sensommeren. Blot 11 km fra Givskud udspringer Danmarks længste vandløb, Gudenåen. Og lige ved siden af udspringer Skjern Å, der er Danmarks mest vandrige å. Samme sted kan I vandre på den historiske pilgrimsrute, Hærvejen.

Afstand: 0-11 kmTag på udflugt til Gudenåen og gå tur langs Hærvejen, når du bor på Danhostel Givskud Zoo.


Centralt i Jylland og tæt på Vejle, Herning og Horsens

Fra GIVSKUD ZOO- HOSTEL er der ikke langt til Vejle Fjord med bademuligheder og smuk bøgeskov. Mod nord ligger Himmelbjerget i et af Danmarks flotteste landskaber. Kort herfra ligger Herning med messer, koncerter og events og Horsens med Fængslet.

Afstand: 20 km til Vejle, 39 km til Himmelbjerget, 45 km til Horsens og 50 km til Herning.

Danhostel Givskud Zoo ligger centralt for mange jyske udflugtsmål. 


Isis.org Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner